Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Brembo-hoz nincs is felújító szett...
Én épp ma kérdeztem meg a srácot aki árul ilyet azt mondta hogy a gyári brembo felujitó készlet passzol hozzá... így talán mond valami bizttót neked. Nem?
Szevva! A hűtőt nem tudtuk az LTZ-re hegeszteni sem láng-, sem ívhegesztéssel (amúgy a mérete miatt nem ok)
OKs, rendben! Jövőhéten vennék láncot.... ha jó árban adod, akkor valszeg érdekel! Kössz! Hello!
Igen 'O' gyűrűs, és a bolti ár 60%, de pontos árat csak holnap tudok mondani... meg van KTM-hez első lánckerék, és hátsó is egy pár
Majd kedden meglátjuk, (+Kophnak is válasz:), ha mégis marad, akkor az első sárvédő is lakkfekete lesz. Az áttételt kicseréltem 14:44-re, kis kuplunggal 3.-ban is lehet vele kerekezni , a vége pedig 140 km/h
520as O gyűrűs? Milyen árban?
Nem is baj.

Nagyon szép lett a DR-Z! Van szíved most elcserélni?
Jaja nekem is jobban bejön a fekete..De nem is kell mondjam, hogy fekete buzi vagyok Én is..mocimat látva nem véletlen
Jaja Kedden kiderül minden
köszi! az utolsóra még nem válaszoltam a "másikon"
Hááttt na, ki tudja mit hoz a kedd. De jobb feketén+lelakkozva, nem ?
Nagyon király a gép!

Jah, SM!
Neee hogy hogy még gyorsan átnyomattad feketére?
Eladó a képeken látható vadonat új karcmentes gerincvédős BOBLBEE motoros hátizsák.

A táska eredeti svéd gyártmány!

Felhasználható számtalan dologra:
- motorozáshoz
- téli-nyári extrém sportokhoz
- laptop táskának, stb.

Az index is tesztelte: http://index.hu/tech/hardver/t...

még nem használtam...minden papírjával együtt eladó

jóval a bolti ár alatt!

ha érdekel a profilomba van az e-mailem...
köszi Z!

Van egy apró eltérés az adatlapomon szereplő állapothoz képest
Ne forogj rajta , mert a millémen a gyári is ugyanolyan,csak 19es dugóval. Kétujjal simán felveszem a hátulját.
Am van gold széria is, az aranyra van eloxálva , de sztem a külömbség is csak annyi.
ne má!

én holnap korán kelek és dolgozok de miattatok nem alszok....

ha klon akkor szar lesz vagy nem ér semmit?!
mond meg mert nem alszok!
Szombat például!
Van otthon a polcon egy Factory Brembo szett, és annak lényegesen finomabb a kidolgozása...de legyen szerencséd!
köszi.
Dolgozom sajna..de este 6-7 után lehet róla szó majd hivlak ha végeztem!
mindenképp
ne keseríts
remélem nem az!

nekem Zrider fórum társunk szerezte!

remélem nem valami gagyi!

éjt jőt mindenkinek!