Köszi! Sztem elmegyek és a személyes meglátás, csak annyira lutri, mert a baráti körömben tényleg van SXV és semmi baja, de egy másik haver vett tavaly egy 450-est, aztán az első 1000 km-en hajtókarcsapágy gondjai voltak. Mondjuk én szeretek kockáztatni
Figyu vakond ügyileg nem nagyon tudok segíteni sajna...Csak azokat tuom amiket a boltba islehet kapni...ezzel mi se nagyon foglalkozunk és a visszajelzések is elég vegyesek valakinél az elektromos is jó valakinél nem használ..füstpatronos cucc is elég változó... de ahogy mondtam pont az állatvédők miatt nehéz az ügy :S:S
Ha 2008 utáni akkor tuti de az azelőttiekkel sok volt a hidegindítási probléma.
Egyébként kurva erős jószág a kiskökény is azzal nyomta le tavaly kívülről a gixereket a ringen.
Nekem ahol elfogy a szufla a CRF-be ott az aprília dob rá egy kemény lapáttal...
Hellosztok!
Na ma voltam kakucson...kurva jót motoroztam..alig volt valaki, pár Wr supermocis srác meg pár talmácsi sulis
ime pár próbálkozásom ... egy pár fotó... Kösz Kenny végre valaki lőtt rólam is
A DRZ-met csak el szeretné cserélni egy srác SXV-re.........hmmmm?! mi a fszt csináljak?! Aszondja, az SXV túl erős, nem tudja kimotorozni, semmi baja nem volt vele
hát akkor én tuti nem vagyok csaj, vagy 3 hete van meg a jogism de ezidő alatt már vagy 4-6 órát tutti hogy rúgdostam van is lábam má egy olyan mint előtte kettő volt
de lekopogom már talán megvan mi volt a hiba 1 hete első rúgásra indul hidegen melegen
A bergem berúgós nincs rajta önindító!
Nem mondhatnám hogy nehéz beindítani csak követni kell a jól bevált módszert! Nekem nincsen ebbe rutinom, de eddig mindig sikerült 3-4 próbálkozás után persze hidegen, aztán ha menet közbe megállok valahol, utána meg egyre röffen a gép! De a berugás valahogy érzés dolga! Furi de így van!
Azért azt el kell mondjam hogy két pár utcai cipőm bánta a rugdososdit méghozzá úgy hogy a legvastagabb pontján nézett be a berúgókar!
Vettem is egy csimát azzal valami álom rugni mert kajak nem féltem a lábam!
Wehehe...tavalyelőtt télen, KTM Mikulás Ócsán, emberke jött a szervizbe a motorjáért (valami tuning SX450, átépítve enduronak), akksi persze lemerülve...csávókám (valami jó drága zárt sisak, amúgy utcai cucc) meg a haverjai (igazi irritáló miller apuka-kedvence formák) vagy 10 perce rugdosták (ész nélkül persze) már a gépet anélkül hogy az bármiféle jelét adta volna a beindulás szándékának, amikor meguntam a balfaszkodásukat és megkérdeztem hogy megpróbálhatom-e...ülve, egy rúgással beindítottam...3 pöcsarc (mind legalább 20 kilóval nehezebb nálam) úgy nézett rám mint egy istenre (szerelő srácok meg nagyon röhögtek a műhelyben)...
Nekem meg a kollégám kérdezte hogy ha berúgja az YZF-t (dekoról nem tudott) akkor mehet vele 1 kört? Mondtam hogy igen. Odatámasztotta a falhoz és rárúgott, láss csodát beröffent így néztünk, örült is neki, majd lefulladt. Másodjára meg beleépült a cipőjébe a brúgókar. Próbakör elmaradt.
Szombat 13.00 KAKUCSRING Főbejárat!
Örülnék ha minél többen lennénk de egyenlőre elég passzívan viszonyultok a dologhoz!
Én megyek az biztos!
1. Fazer
2. Wolfi
3.
4.
2007után yesss