Még pontos tervet nem tudok, ami biztos az a pénteki Kukucska.
Igen, már elérhető helyen van a kis drága. Szombaton gurultam vele egy keveset. Nagyon imádom, olyan kis karcsú, meg könnyű, meg szép ..... Nem bántam meg, hogy megvettem.
Én is néztem hát valóban nem olcsó, de tényleg nagyon szép(ha már látványra közelítjük meg)
Merre lesz motorozás a hétvégén?
Gondolom Kakucs pénteken tesztnap.
Berg már nálad van?
szerintem az AXO a csúcs, mondjuk én csak a krosszcuccait használtam, de nagyon sokáig jók voltak...mondjuk most már inkább Fox cuccaim vannak.
Bőrruhában meg az a baj hogy nekem főleg utcai használatra kell, és az egyrészes így kiesik, a kétrészesek meg nem annyira jók....eddig Akitom-volt ami vagy 5 évig szolgált, különösebb gond nélkül, most meg Prexportom van, és az is kellemes csalódás volt (eddig)
Azt azért tegyük hozzá, hogy a te ruhád sem az olcsó kategóriába sorolható.
De szerintem tökre nem az a lényeg kinek milyen ruhája van, hanem hogy jól érezze magát benne és nem utolsó sorban megvédje(ezt most nem neked írtam, csak úgy általánosságban, nehogy félreérts)
Én még eddig nem estem, csak cross pályán, de lassan az aszfalt is megmutatja milyen kemény is tud lenni
mindenki maga kell eldöntse mennyit ér a teste. Ha valakinek nincs pénze 3 kilós Dainese-re akkor vegyen Shoxot. Jóhogy szarabb, de legalább nem melegítőben hasít...aztán meg kicseréli az ember a protektorokat, felvesz egy normális gerincvédőt és kész. Jóhogy a kengurubőr Dainese vagy Alpinestar vagy a többi nagy név sokkal szebb, jobb, okosabb, de az is tény hogy a csúcs cuccok bele is kerülnek egy olcsóbb motor árába és ez nem mindenkinek fér bele.
Ha már itt tartunk... Én is megvagyok elégedve a saját ruhámmal (AXO). Tavaly elég sokat csúsztam, de horzsolásokon kívül "szinte" semmi baja nem lett. Bár, azt a mai napig nem értem, hogy az ujját miért kellett megkönnyíteni.
Amit én eddig néztem (Uvex szemüveg, Thor térdvédő), mind jópár ezressel drágább volt a rendes márkaneve alatt mint KTM-esben...jó tudni hogy vannak kivételek is...
nem zavar hogy olcsóbb volt? hm.. gondolkodj mielőtt írsz.. pont az hogy ezért volt olcsóbb mert nem volt rajta az hogy Dainese... akkor kb 1.5x drágább lenne:(
értsétek meg , vmi nem azért gagyi mert olcsó! ár érték arány sem stimmel mindíg! olcsó húsnak híg a leve... shox=tömegtermék.. alacsony ár=alacsony minőség! én inkább máshol spóroltam és vettem egy drágább de minőségi ruhát... na ez van, mi így állunk hozzá... lehet nem kell varrogatni ha, minőségi az anyag... én csúsztam az alpinban nem keveset.. térden seggen felváltva és semmi baja nem lett! max pár horzsolás! ez csak egy vélemény, de mindenki azt vesz amit akar... csak furcsa hogy egy elég jó motor és a ruhán spórolunk!? Tomekkk
Nekem mumus az a szakasz mióta majdnem letoltak az útról.... Nem tudom, hogy Ti ott voltatok-e akkor? Még a Fehérvári srácokkal voltam.
Én bevallom őszintén, hogy egyre jobban parázok utcán.
De azért szeretem ám
Igen, már elérhető helyen van a kis drága. Szombaton gurultam vele egy keveset. Nagyon imádom, olyan kis karcsú, meg könnyű, meg szép ..... Nem bántam meg, hogy megvettem.
Merre lesz motorozás a hétvégén?
Gondolom Kakucs pénteken tesztnap.
Berg már nálad van?
A lényeg, hogy ne a bőröd lássa kárát!
Néztem én is egyrészes Alpint, de itthon megfizethetetlen ára van.
Bőrruhában meg az a baj hogy nekem főleg utcai használatra kell, és az egyrészes így kiesik, a kétrészesek meg nem annyira jók....eddig Akitom-volt ami vagy 5 évig szolgált, különösebb gond nélkül, most meg Prexportom van, és az is kellemes csalódás volt (eddig)
De szerintem tökre nem az a lényeg kinek milyen ruhája van, hanem hogy jól érezze magát benne és nem utolsó sorban megvédje(ezt most nem neked írtam, csak úgy általánosságban, nehogy félreérts)
Én még eddig nem estem, csak cross pályán, de lassan az aszfalt is megmutatja milyen kemény is tud lenni