óriási különbségek vannak az egyrészes ruhák között is.
nekem az első egy SPIDI volt utána 2 DAINESE ( a legtutibb az volt amit levágtak rólam a mentősök) utána elkoptattam egy ARLEN NESS-t,most meg egyTEXPORT-ban csúszkálok. Ki merném jelenteni,hogy a DAINESE a motoroscuccok krémje mind kényelem mind védelem szempontjából
Az óccsó gagyi szarozást abba lehetne hagyni! Nem mindenkinek telik több mint egy százas bőrre! Csúsztam,szakadt a varrás,megvarratom oszt megyek tovább
Ogre-méretű ismerőseim Wintex-et vettek (Ausztriában, mert itthon nem tartottak akkora méretet raktáron ami kellett volna). Amúgy tuti a cucc, mert egyikük egy frontális ütközésnél nullára leírt egy XX-et meg millás kárt okozott egy Passatban, neki meg annyi baja lett összesen hogy eltört az egyik ujja...
Hát nemtom...az utóbbi időben nem vizslattam alaposabban Berik/Ness cuccot, de a régebbiek azok max. dizájnban verték (bár ez is ízlés kérdése inkább) a Shox-os gúnyákat. De tény hogy én is gondban lennék ha nem volna a Korszerű Lacikától kicsi pénzért örökölt Corner-em és most kéne bűrt vegyek...bár amennyit hordom, igazából tökmindegy...
Sziasztok!
A Shoxos bőrruhák valóban nem egy nagy minőségüek, de az aki nem akar drága bőrruhát valószínű ilyet fog venni, bár én is tartok de nem igazán kapkodnak érte. Beriket én is ajánlom, de nem valószínű hogy abból az akciósból lenne még méret, de egy telefont megér.
Ez nem sm, meg asszem nincs is nálluk olyan. Lukinak is ilyesmi van asszem, csak talán az ujabbik. Én nem vettem semmit észre, kicsit másabb a tartása, de az meg (nekem) mindegy vóóót.
Egyik ismerősömnek volt még jópár éve Shox-os 2részes bőrgúnyája, esett is benne párat (nem véletlenül volt akkoriban "szalagkorlát rnie" néven közismert) és se baja nem lett benne, se a ruha nem esett szét (bár a vége felé kb. úgy nézett ki mint valami ágrólszakadt árvízkárosult).
Azóta persze lehet hogy már náluk sem ugyanaz a minőség mint régen...
Sasáéknál nézzetek szét!
Ami nekem van Berik 2 részes az most asszem 99ért van, és 2008as. Adatlapomon van fent kép rola. Meg ugye ennek még 20szinvariácioja. Amugy Superzone.hu.
nekem az első egy SPIDI volt utána 2 DAINESE ( a legtutibb az volt amit levágtak rólam a mentősök) utána elkoptattam egy ARLEN NESS-t,most meg egyTEXPORT-ban csúszkálok. Ki merném jelenteni,hogy a DAINESE a motoroscuccok krémje mind kényelem mind védelem szempontjából