Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

óriási különbségek vannak az egyrészes ruhák között is.
nekem az első egy SPIDI volt utána 2 DAINESE ( a legtutibb az volt amit levágtak rólam a mentősök) utána elkoptattam egy ARLEN NESS-t,most meg egyTEXPORT-ban csúszkálok. Ki merném jelenteni,hogy a DAINESE a motoroscuccok krémje mind kényelem mind védelem szempontjából
Hát mondjuk erre is, de nem szeretném összetörni magam. Ha már pehelysúlynál tartunk, valószínű, úgy törnék, mint a ropi
Az óccsó gagyi szarozást abba lehetne hagyni! Nem mindenkinek telik több mint egy százas bőrre! Csúsztam,szakadt a varrás,megvarratom oszt megyek tovább
A millás károkozásban mi a pehelysúlyunkkal nem is reménykedhetünk...vagy nem erre gondoltál? Wehehe...
Hát ezt, ha lehet kihagynám de sajnos benne van
csokiember, milenne.
Ha jól látom Ness-ből egyformánk van(K-6 képeden), csak az enyém 44-es és így is szabni kellett
Ogre-méretű ismerőseim Wintex-et vettek (Ausztriában, mert itthon nem tartottak akkora méretet raktáron ami kellett volna). Amúgy tuti a cucc, mert egyikük egy frontális ütközésnél nullára leírt egy XX-et meg millás kárt okozott egy Passatban, neki meg annyi baja lett összesen hogy eltört az egyik ujja...
Berik vagy Ness -- mert az én kigyúrt testemre csak az jön fel
Hát nemtom...az utóbbi időben nem vizslattam alaposabban Berik/Ness cuccot, de a régebbiek azok max. dizájnban verték (bár ez is ízlés kérdése inkább) a Shox-os gúnyákat. De tény hogy én is gondban lennék ha nem volna a Korszerű Lacikától kicsi pénzért örökölt Corner-em és most kéne bűrt vegyek...bár amennyit hordom, igazából tökmindegy...
Sziasztok!
A Shoxos bőrruhák valóban nem egy nagy minőségüek, de az aki nem akar drága bőrruhát valószínű ilyet fog venni, bár én is tartok de nem igazán kapkodnak érte. Beriket én is ajánlom, de nem valószínű hogy abból az akciósból lenne még méret, de egy telefont megér.
Értettem, de nem szeretem, ha marjátok egymást!

Én nem vennék Shox ruhát, régebben néztem őket, de nem tetszettek se minőségre, se szabásra.

Vigyázz mit beszélsz, mert nem mehetsz többet a Bergel!

Nya, de én le is léptem!
Addig tessék szépen viselkedni!
Méghogy nem a ruha teszi az embert...
Foxi, értetted a hozzászólást nem?:D Amúgy szerencséd hogy jó a ruhád... A shoxot nem tarthatnád a szekrényemben:D tudod...
Nyaaa srácok! Ne vitázzatok már! Lassan kezd olyan lenni a topikunk mint a csajoké!
Na látod... igénytelen tömegcikk...GAGYI! és még szarul is néz ki...
A shoxról én sem sok jót hallottam...2 ismerősömnek is az van,de nagyon utálják...nagyon rossz a minőségük.
Igaza volt annak a vkinek, te neked mindenre van vmid... megértelek, fáj a kudarc mi?
Ez nem sm, meg asszem nincs is nálluk olyan. Lukinak is ilyesmi van asszem, csak talán az ujabbik. Én nem vettem semmit észre, kicsit másabb a tartása, de az meg (nekem) mindegy vóóót.
télleg nagyon királyak ezek a berikek,ha most nekem nem lenne,ilyet vennék. majd mondom neki! köszi szépen!
ezek a berik-ek kurva jók,van ami 220ról van 120ra leárazva...aklkor itt a kétrészeseknél nincs kimondottan sm ruha? vagy töknyóóc?
Egyik ismerősömnek volt még jópár éve Shox-os 2részes bőrgúnyája, esett is benne párat (nem véletlenül volt akkoriban "szalagkorlát rnie" néven közismert) és se baja nem lett benne, se a ruha nem esett szét (bár a vége felé kb. úgy nézett ki mint valami ágrólszakadt árvízkárosult).
Azóta persze lehet hogy már náluk sem ugyanaz a minőség mint régen...
Sasáéknál nézzetek szét!
Ami nekem van Berik 2 részes az most asszem 99ért van, és 2008as. Adatlapomon van fent kép rola. Meg ugye ennek még 20szinvariácioja. Amugy Superzone.hu.
Konkrétan ilyen!