Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van egy használt eladó alpin ruhám:D Shox cuccok? Na hagyad már:((( a haverom egyszer elperecelt benne kakucson és darabokra hullott! felejtsd el! gagyi! Meg amúgy se égesse le az LC4 eseket ilyen ruhában! Ezen nem szabad spórolni! aki csúszottt már seggen az aszfalton az tudja hogy miről beszélek! ha érdekel írj! küldök képet, amúgy piros fekete színű és csak azért adom el mert már vettem egy újat!
Negyed 4 Déli, onnan megyek a II. kerbe pár cuccosért, utána Moszkva metro, Deák átszállás, irány az "Europark". Terveim szerint olyan fél 5-től elérhető leszek azon a környéken.
www.shox.hu

itt van 2 reszes 65 ert nem szarnak nez ki , shox cuccok minosegiek sztem.

a webaruhazban
Nos 11-15:00 ig bent vagyok a munkahelyemen,

Onnan indulok mert el kell intéznem 1-2 dolgot ami olyan 3/4 4 - 4 ig fog tartani!

Utánna bnőmmel találkozok! De ez ráér

Te mikor érkezel Bp re és milyen nyomvonalon közlekedsz?

Mert én a Nyugatinál dolgozom, a Cáci útra megyek a nagykerbe, Bnőm örsön van
ez fasza.
srácok segítség kellene, két részes supermoto börruha kerestetik... tudtok valami ravaszat,ami nem olyan drága de elég jó? egy barátom most vesz egy lc4et és kellene 2részes ruha,de én nem vágom abba mi a jó....
Nem tudlak, mert rossz az msn-em.

Holnap mikor leszel szabad?
AKKOR VEGYÉL FEL PLS MSN EN : daren89 kukac freemail . hu
mi a kikúrt fasz ez ?
betörsz a saját üzletedbe ?

ejnyee
Du 3 kor indulok , 3/4 4 4 körül kiérek
dúrvák, hát valahogy így kellene a homokbányákban veretni
Pfff... szép mondhatom.
Le a kalappal előttük, igazi vérgenyához méltó tett volt...wehehe
Helló mindenki!
Lenne egy kérdésem tőletek van itt valakinek malaguti xsm-je vagy mbk x limit-je? Akinek van irjon pls!
sztem a konkurencia beragasztotta ezzel nagyjából 5perc melót adott. a biztosító meg fizet mindent
Előzmény?
nincs is annál szebb, mikor egy szép napos reggelen, azzal kezded a teendőidet, hogy kifúrod a saját üzleted bejaárati ajtajából a zárat!
KicsitOFF: a Fox elkezdte felpakolgatni a Terrafirma videokat a honlapjára...ha valakit érdekel...
http://www.foxracing.com/terra...
pár kép
off:
elcserélném a brinyómat sm szettre
állóképesség fejlesztéséhez kiváló
Szió! Okés! Köszike!
szia foxi elment a pénz,reggelre ott lesz
Hello Moto!