Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem ha vmi meghallja a hangját nem ugrik elé mármint az smc elé
Utcára egyértelműen SMC. Ha sokat pályáznál vagy télen endurozni is akarnál vele akkor lenne értelme az EXC-nek...szerintem.
hát szerintem az exc az odabaszna, csak ugye nagyobb szervízigény...a 690 nehezebb ,tartósabb..kb.. többi rajtad áll
azt elfelejtettem neki mondani hogy vigyázzon mert egy részen kikell menni a földekre ott meg a jávorszarvasok bármikor elé ugorhatnak
ez kurva jóóó
Megismétlem:
Tisztelt Uraim! Mivel más-más kategória, de ha választani lehetne utcára, rendszámosan:

EXC 450 SM szettel (http://www.motorsport2006.hu/i...)

vagy

SMC 690

?
na igy ma siman odatalalok :D
László, ez bizony JELES. Leülhetsz.
a lehajtó meg a pálya az tényleg ott van, a temető után átmegy ilyen földes útba a hájvéj aztán át az autópálya fölött és jobbra
nemde?
...lehet, hogy kihagytam egy-két jelentéktelenebb kereszteződést?
KóLaci
sziasztok!eladnám v elcserélném gyári KTM SM kerekeimet endúró kerekekre.érdeklődni itt v telón(30-305-96-17), esetleg mélben:nemethgabor84@hotmail.com
M5 inárcsi pihenőhely lejáró, kút mögött be, kereszteződésnél jobbra, Inárcsra be, táblás kereszteződésnél balra Kakucs/Újhartyán felé, 2km után a templom előtt balra be, temetőnél Y-ba jobbra, M5-ös felüljárón át...

(hú, de bonyi, mikor jöttök, inkább odavezetlek. 7km-re lakom...)
thx
autópályán mész?
ha a jól megérdemelt sörödet feszíted meg magad elött akkor is?
skype-on leírom Neked, ok?

nem gáz megtalálni
m5 rol jo vok
inarcson csak ovatosan, tavaly egyfolytaban alltak a kihajton a kutyak ellwnorizni a matricat...

egy google maps os linket kuldjon mar vki h kkucson hova kell menni? vagy ki van tablazva h hol palya?

eletemben nem voltam meg Ott
Ha Dabas- Sárinál fordulsz le Inárcs fele, akkor amint beértél a faluba lesz egy vasúti átkelő, utána csak mész tovább és még a nagy kereszteződés (ahol Kukucskára el kell fordulni jobbra) előtt bal kézre lesz egy benzinkút.
Én nemszeretem ha szisszen, mert mindig hátra nézek szisssz
...igaz, az egypicit drága. Rákaptak a motorosokra. De az újhartyáni AGIP kútnál jobb, ahol 20literes kannába 21 litert tankoltunk, és bármikor nyitottuk ki a kannát, a benzin nem szisszent

keme tippjeit hallották.
Van egy csomó benzinkút Kakucs fele, meg egyről tudok Inárcson is.