Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor udvaroljál még nekik egy kicsikét
Mondom,h Szabolcsban vagyunk, itt csak udvar van, biztos nem engednek ki a városba egy EXC 450-nel.
Az udvaron?
Itt viszont mondták,h menjek be jövő héten az üzletbe és az udvaron kiprálhatom a 450-est
rokonok jönnek , akik csak egy évben egyszer mert az ország tulsó végén laknak ugyhogy má megint egyes
hat faszom, en motorozni meek kakucsra , teszt nem erdekel, de hat aze nagy cumi annakk aki tesztemegy ki, remeljuk kakucson maskepp lesz

redi tu reesz mindenkinek
Tucc ílni
De mostmár jövőhét végén Pócson magadtól jelentkezzél, ne is kelljen mondani!
Mit hittél? Magyarországon vagyunk. Nehogy má ' valami patentul menjen.
Nekem amikoor a hondánál vtr-sp2 t akartam kipróbálni, asztmondták, h kérjem el valakitól, akinek olyan van mondtam nekik, h akkor basszák +, nem is vettem hondát
Nem mentem, a 690-est, vagy a 450-est szerettem volna kipróbálni. Lehetőség lett volna, mert délben még kevés jelentkező volt, és akkor csak ott a Plaza előtti lezárt parkolóban próbálták.
és lehetett menni valamivel? vagy mentél is? nem csak előre bejelentkezve lehetett menni? nyiregy topicban ilyeneket beszéltek..
KTM tesztnap Nyíregyháza. "Supermoto" kategóriában csak a két 990-es volt, más semmi. Se SMC 690, se 450, se off road, se enduro. 3 kategória típusai voltak: travel, Naked, SBK. Hmm
ja, igen

körbenézték nagyítóval fékpad minden volt azanját neki dehát átment...

a szuper hátsógumi is jóvolt
Na és összejött a mutatvány?
ja amugy műszakiztatni voltam a motort
dede! énvoltam, meg fater a chopperral
beugrottunk rakamazra utánfutó árakután érdeklődni aztán megáltunk viszafelé kajálni ott a nagy parkolónál
mxrider47 [kukac] gmail pont kom küld el a számod ! mert én csak du tudok menni, 3 tól dolgozom
Ma láttam Kophot, cik-cakkban motorozni, úgy elment mellettem, hogy megpördűltem a búgócsigámmal a zÁrpádhidon
Világos!
ezt úgy értettem h ne felejtsünk el beszélni h mikor, ki és hogy jön... kápísss?
Egyedül nem találsz oda?
oszt itt ne felejtsetek!
Nahát .....
Persze hogy elmaradott ha munka helyett mindenki tesztnapra megy...
Jónapot evribádi!