Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol lesz a KTM tesztnap? Ma próbáltam egy 690 endurót, nem is tudom....690 smc-t jobban szeretnék kipróbálni
Igen.
Szombaton írtam Neked...... megkaptad?
Akkor ezt is megbeszéltük...
mindegy nemfontos

Szijjja!

Írtam és elküldtem a többi képet, elvileg!
Hát a képet derogál idetennie, de sebaj, hírdetés az adatlapomon.
Sajnos ebben (is) járatlan vagyok. Legjobb lenne, ha a leendő vevő belepróbálná a motorjába

Ennek a kerekeiről lenne szó:
Mi is az ami szar nekem?
azért mondtam, mert a DRZ fórumon azon aggódtak, hogy nagyon összehúzza a gyári felni a gumit.
Köszönöm!
(eladom ezeket a felniket fékrendszerrel, mindennel, és elvileg DRZ-be vennék meg, de nem akarom átvágni a srácot)
szia foxi. ment a mail,majd légyszi írj. fontos. pusza
A szomszéd sertése tüsszentett
Szép estét Motosok!

Tomekkk és Koph:
Köszönöm szépen a hétvégi segítséget!
Örülök, hogy megismerhettelek Titeket!
ezzel most azt mondod hogy jó neked hogy szar neked ?
Ki mondta hogy engem zavar vagy hogy gondot okozna ez a dolog? Egy ideje már ilyen vagyok, volt időm megszokni...

Egészségedre!
neked sosincs hangulatod baze
csak kár hogy ez nem a lelkisegély című oldal

amugy ma megjött a jogsim
ma 140 km szolidan
Én meg már azt hittem,h lebuziztál
Mer nincs is hangulatom.
Tegnap egyik volt kollégámtól/"barátomtól" is megkaptam hogy egy biorobot vagyok - a főnököm meg erősen egyetértett vele...
Remélem vicc volt. Bár nem látom a hangulatjeleket.
Ezzel a helyedben nem dicsekednék...nekem azért ha buzi volnék is lenne ízlésem!
Ti dolgotok, semmi közöm hozzá...csak azért bökte meg a szemem a téma mert tudom hogy ti szoktátok nyomni még a városban is, aztán furcsálltam kicsit...
Nekem is volt kit ölelgetnem
Ez van... amúgy vittünk egy két más cuccot is... azért is mentünk transporterrel:) + egy motoros csajt motor nélkül..... Foxiiiiiiiiiiiii:D
Oda-vissza is zúzni kell ("kiafaszomazaghostrider?"), akkor nem uncsi.

A 30-at meg inkább ne is említsd, már nekem is alig háromszázhatvanakármennyi nap van csak odáig...minnyá sírva is fakadok...állíccsátok meg a világot, ki akarok szállni!