Hát igen, sajnos a motoros berkeken belül is vannak különbségek. A szemből rámelőzések, fékezni, oldalra húzódni, odafigyelni a tapasztalatlanok hülyeségeire....
amúgy a te kezedet helyettesítettem csak:D na jössz a KTM tesztre? hogy menj végre vmi normális motorral... na jó csak gonoszkodtam kicsit... ez járt a vasárnapi távolmaradásért is!
Bár engem ez kezd kicsit arra emlékeztetni amit a Harley-s találkozókon lehet látni...de hát Istenem, nem vagyunk egyformák (ide hallom hogy ennél a pontnál többen felsóhajtanak: "Még jó!")...
Ja és még annyi barom állat(tisztelet a kivételnek) speed gépes szembe előzős csávó volt a szerpentinen Gyöngyösig hogy nem volt kedvünk meghalni ha esetleg szembe jön valamelyik Rossi! Inkább végig néztük az autóból ahogy beugrat majdnem a csajával együtt egy kocsi elé pl....:(
Néztem koph kolléga fotóit...hát születtek érdekes képek...viszont bennem felmerült egy enyhén provokatív kérdés: az LC4-eket miért autóval kellett a "bevetés" helyszínére szállítani? Luki SMR-jénél ugye kézenfekvő a magyarázat, de ezeknél?
nekem 160-as van gyári felnin, megmértem 158 mm a tényleges szélessége, biztos befér 170-es is, de jobb 5 collos felnivel, és akkor lánc felől minimálisat beleérhet. levágni? hmm?
ha van komoly vevod akkor mindenkepp add oda neki! komolyan! aztan meglatom halakulnak az anyagiak mert lesz cirka 300 rongy kiadasom :S aztan igy nem tudok semmit igerni es a gumi is fent van a kivansaglistan ... csak hat ugye meg nem vagyok milliomos... meg
Én vettem meg a másik szett mutant-ot. A közepe szinte nem is kopott, a szélén látszik egy nagyon picit, hogy használták. A felület azon része nem kopott, ahol normál utcai közlekedés során érintkezik az aszfalttal....
És nem utolsó sorban: kurvajóóóól néz ki! bár nekem ízlésficamom van, mint tudjuk....
Bár engem ez kezd kicsit arra emlékeztetni amit a Harley-s találkozókon lehet látni...de hát Istenem, nem vagyunk egyformák (ide hallom hogy ennél a pontnál többen felsóhajtanak: "Még jó!")...
Esetleg valaki a KTM színkódokban otthon van?A lakkfekete változat, fekete szin kódja kellene.
Ilyen faszányos krossz motoros trükkölös
Ha addig meglesz akkor mindenképp megveszem. Ha nem akkor ... szerzek máshonnan
Köszi az infot
És nem utolsó sorban: kurvajóóóól néz ki! bár nekem ízlésficamom van, mint tudjuk....