Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tul lightos a drz?
Tisztelt Uraim! Mivel más-más kategória, de ha választani lehetne utcára, rendszámosan:

EXC 450 SM szettel (http://www.motorsport2006.hu/i...)

vagy

SMC 690

?
Május 1. Kunmadaras, bámészkodás, ha jó lesz az idő. Ma voltam a Nyházin, de off. Írtam korábban.
Most néztem a motor.hu-n. Rendszám megoldható? És mennyiért? Az lejön a motor vételárából?
csak full fekete
Sziasztok! Szeretnék venni egy supermotot kb.600.000 kp-m van rá nem tudtok eladó motorról egészen véletlenül?
Sajna én ne kakucsulok, mert vissza vittem a kötömöt, és a berget még csak az ablakban sem látom
hohoho ezekszerint jo sokan leszunk kakucson!

sickdog: kedves szomszed irj mar ram h mikor mesz mert en 3 kor vegzek a meloban es innen a lehel terrol indulok kakucsra.
viszont meg soha nem voltam ott, jo lenne egyutt menni!
koph al beszeltem telon, ok reggel mennek Tomekkk el meg meg nem tudom kivel
üdv!még mindig eladó a bergem ha valaki ismer olyan egyént akit érdekelné az szoljon!

Látod látod kisfiam, anyuka tudja mi a jóóóóó!
Már alig várom, hogy lássam. Biztos csudiszép lett!
A híres női következetesség...
Én tanfolyamot zúzásról? Mikor és kinek?
Amúgy ha láttál, akkor azt is látnod kellett milyen gumi van a patkányon...
te tartottál nekünk tanfolyamot... mármint a zúzásról... hagyjuk... mindenki a saját útján... béke:D
Tegnap mentem egy kört Foxi bergjével... A csudába... megmérgezett vele a boszorka:(((( a következő 690 SMC vagy egy ilyen berg lesz!TUTTTTTTTTTTTTI... Amúgy csillog villog a motorka anyuci:D
Részleteznéd kicsit?
megnyéztem:D fehérben nincsen kérem?
ok!
keressél rája: fox F3 boots! full fekete!
kosatt! Lepattansz akkor a KTM tesztre?
GD! Ma láttalak kijönni a József Attila lakótelepről asszem.... Te beszélsz a zúzásról... na hagyjuk fiam..
szuperül, majd küldök mailt
Lassan már a város is olyan, mint a terep.....
ááá, itt csak fiúk dolgoznak