hát igen, meg olvastam valahol, hogy van aki már a perforált csőt is olyan anyagból csinálja mint a dob többi részét, nameg a gyapotból is van sokféle(gondolom)
szerintem tuti más hangja lenne mert más az anyagösszetétele ügye de ezt szerintem neked már nem kell magyarázni
remélem jövőre okosabb leszek ebből a témából
ja, ja, sokat próbáltam már én is, sok mocin, de az eredeti, az eredeti. Pl. a GSXR K6-on az utángyártott nyitott dobtól csak a hangja nőtt, a Bódis titánium rendszertől a nyomaték is, szóval...
nincs
de az akrákat több év tapasztalat után és több hónap fejlesztés után kezdik gyártani ebből gondolom hogy csak megközelítőleg lesz olyan mint az akra
SM Hooligánok! Ha van egy pl.: Akrapovic nyitott dob. Megmérem a dob átmérőjét, beömlő, dob végét, dob hosszát és legyártatom, akkor elméletileg ugyan azt kell produkálni a másolt dobnak mint az eredetinek? Mert van egy haverom aki olyan helyen dolgozik, ahol erre megfelelő gépek vannak: kúpot, gyémántformát, rendszert egy csőből ki tud hajlítani meg egyebek. És olcsó pínzért mindezt. Érdemes lenne csináltatnom ? Előre is kössz!
csalóó
nekem eredeti volt, me nem matrica volt hanem dombornyomásos