Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért van vmi baj a 2006-osokkal vagy neked miért nem tetszik?
én valami olyat is hallottam h az önindító közlőkerekének cseréje a szervízekben a mai napig érvényes ügyfélméltányossági díj, csak ez nem tom mit jelent , ja és a prestige modell az miben más?
Talán ha nem Easter motorabbit-nek öltöztél volna...lehet tudtad volna használni.
Főleg ha nem lövöldöznél össze vissza
Inkább nem mondok semmit...ízlésről fölösleges vitatkozni...
Sztem annyira nem vicces, főleg hogy teljesen igaza van a májsztrónak...
hát én az igazat megvallva 2006 körüli 640 sm-re gondoltam
1 db kuplungcsapágy probléma volt a 2001-2002-es gépekben, ami blokk szétszerelés nélkül, egyszerű kuplung lehúzással cserélhető (de mára sztem már az összes akkori gép eljutott odáig hogy kicserélték bennük).
Ellenben a 2003-2004-eseknek meg az önindító fogaskereke van túledzve és letörnek róla a fogak...azt kicsit nagyobb szopás megcsinálni, főleg ha szétcsapja a generátort is...
én F. Attilára gondoltam, de őt nem ismeritek szerintem
Sajnálom akkor nézz utána mert a feketébe gyárilag voltak csapágy és kuplung hibák is ami a szürkében már ki lettek korrigálva...
És ezeket Én is tapasztaltam több más emberrel együtt akinek a régebbi fekete blokkos verzió volt...ennyit erről:S Nem Én találtam ki gondolhatod.
A régebbi fajta LC4-ek (690 előtti) mind 5sebességesek (ez az egy volt amit utáltam benne nagyon). 690-est nem vennék, egyrészt mert nem tetszik, másrészt mert nem vagyok meggyőződve a megbízhatóságáról...ha én lennék a helyedben vagy egy 2002-es 625 SC SM-t vagy egy 2003-2004-es 660 SMC-t vennék (nyilván anyagiaktól is függően).
2007-ben volt a váltás, addig készültek a régebbi fajták (625-640-660), onnantól meg 690.
Azt látom.
ja meg hogy a prestige modell miben különbözik az alap modelltől?
Hogyne...egy szál rövidgatyában is melegem volt...meg attól jobban tartottam hogy flexelés közben berepül a szekra, azt megégeti a gyikomat...bár múltkor mondta Sanya hogy nem lenne kár érte, úgyse használom...
köszi szépen mindenkinek a segítségét, az elhatározás már megszületett de lenne még egy-két kérdésem: 5 vagy 6 sebességes? meg mondtatok valami színeket is, vagyis 2003 utánit vegyek mert az a metálszürke. Meg hogy meddig gyártották vagy gyártják még?
Sztem a gyorsasági versenyző B. Attiláról van szó.
most nem vagyok képben a témával kapcs.ban
Na,akkor tessék mindig bukósisakot viselni!
Téged is lehet zavarba hozni?
csak nem az Sm versenyző Z.Attilára gondolsz?!
Most megzavartatok Attila-a kedves fiatalember én lennék?
Teljesen össze-vissza vagyok zavarva
És gondolod hogy ez jó nekem? Mer én koránt se nem vagyok róla meggyőződve...
Fel a fejjel...tegnap is felemeltem motorszerelés közben, úgy lebúráztam nagymuter cserepes virágát hogy egy pillanatra aszittem befekszek Zizike mellé a fűbe...
te mindig képben vagy