Persze ebből is látható hogy értelmetlen az ilyen jellegű összehasonlítás: a Honda (meg a többi japán operettenduro) nem más, mint egy magas építésű, nagy(obb)kerekű túramotor, az LC8 meg egy utcai közlekedésre alkalmassá tett raligép...alma és körte...összehasonlíthatatlanok...
Ne menjünk már ebbe az én motorom a legjobb dologba, mert mindennek meg van a gyengéje sztem,már volt pár a tarsolyomban, és azok nem uccai"szutykok"voltak hanem verseny motorok , ahol spéci minden, sztem ne is válaszoljál,mert nem érdemes!
Mondjuk LC8 vs. Varalego összehasonlításra gondolsz?
Mert akkor szeretném ha a Hnnndával is bemutatna vki ilyeneket...aztán utána vessük össze a fenntartási költségeket úgy, hogy benne van a váz, felni, futómű javításának ára is...
Fido fodrász trabi kombival nyomta,Csuhai évf. társam volt középiskolában(focibuzi volt,de mulatni tudott ),Tóth G. az meg Magas szerintem, Tóth? Tamás volt Tojás
Lány nincs meg...
Csodákat - bármennyire szeretnének is - a kis ferdeszemű emberkék sem tudnak tenni...egy versenyző alatt a japán 450-es krosszgép ugyanúgy széthullik (ha nem cserélik időben az alkatrészeket) mint a nemjapán...a nemdohányzó, garázsban tartott hölgytulajos csillivilli utcai motorokat meg ne hasonlítsuk már a lelkes amatőrök által ütött-vágott versenygépekhez, mert - egy klasszikust idézve - "az egy másik kávéház"...
Ez igaz, mindent tönkre lehet tenni. De a japán géppben mégsem igazán jellemző, hogy tönkremenne, lehet nem európában készítik majd, ha egyszer te is jó nagy szarba kerülsz miatta, akkor biztos kiakadsz te is.
Minden motor annyira megbízható, amennyire a gazdája azzá teszi.
Egyébként nekem az eddigi 3 KTM-emmel 2 olyan eset volt amikor nem tudott a motor önerejéből hazajutni - érdekes módon mindkét esetben japán gyártmányú alkatrész ment tönkre...
Mert akkor szeretném ha a Hnnndával is bemutatna vki ilyeneket...aztán utána vessük össze a fenntartási költségeket úgy, hogy benne van a váz, felni, futómű javításának ára is...
Lány nincs meg...
Részemről ennyi!
Egyébként nekem az eddigi 3 KTM-emmel 2 olyan eset volt amikor nem tudott a motor önerejéből hazajutni - érdekes módon mindkét esetben japán gyártmányú alkatrész ment tönkre...