Azóta én is körbenyálaztam a témát meg egyéb fórumokat, és sxv felejtős.... A durva sm-ről pedig ... hááát Asszem a teljes generálos móka nem szimpi, nincs időm energiám ilyenekre uh most azon agyalok h lc4 640sm csakhát súlyoska a gép V drz400 endúrózásra és sm szettel kakucson.....
De az egykerekezés még mindig érdekel, kinyírják a gépet a hosszú kerekezések?
Persze, nincs is azzal baj ,ha rákészülsz valamennyire.
Az Eger felőlli végén szarabb a burkolat de nem volt murva, Miskolchoz közelebb meg néhol ugy nézett ki, mintha vmi paraszt talicskával hordta volna az út közepére
Vertem azé' neki, ha már ottvagyok, szerencsére nem dobtam el.
beállt ezzel a kék Maseratti-val, aztán hintette a port a horvát rendszámmal, meg hogy nem az övé. utánna jöttek a szerelői a furgonnal, hozták a motort, meg miegymás....
Azóta én is körbenyálaztam a témát meg egyéb fórumokat, és sxv felejtős.... A durva sm-ről pedig ... hááát Asszem a teljes generálos móka nem szimpi, nincs időm energiám ilyenekre uh most azon agyalok h lc4 640sm csakhát súlyoska a gép V drz400 endúrózásra és sm szettel kakucson.....
De az egykerekezés még mindig érdekel, kinyírják a gépet a hosszú kerekezések?
Mongyuk nem én hallgatom, hanem aki mögöttem emberkedik, h megelőzzön
Te vazze!Azóta is cseng a fülem a tölcsérek muzsikájától!
Az Eger felőlli végén szarabb a burkolat de nem volt murva, Miskolchoz közelebb meg néhol ugy nézett ki, mintha vmi paraszt talicskával hordta volna az út közepére
Vertem azé' neki, ha már ottvagyok, szerencsére nem dobtam el.