Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom.
Nah az faxa akko gratu ehhez is jo kis party volt azért nah menek melo! csá
te Vicky az exed miből merített bátorságot, ide jönni pocskondiázni? biztos azt hiszi, nem tudjuk honnan fúja szél...
na én is belököm már a szokásos "MÓNING"-ot!
reggelt
1,5 óra alvás, hát nem vagyok egy kipihent. most meg 9 óra szórakozás fél9től, hurrá!
Tsá!
Ott már látszott kicsit, hogy réges-régen superlotyóztam valaha
OB-ben voltam sokáig 2. is, csak hát ez a villámfelkészülés, nem volt 1xű
jeje
Szeva sanya! Hogy sikerült a hétvégén a második menet?
meg a hozzá a 95-100kg teljesen okés!
Felébredtél szemüveges bácsi?
Mi bajod a 38 LE-vel? Teljesen jó móka az - ha egy 125-ös 2T krosszgép állítja elő...
morgeny
Jó reggelt!
az adrenalin nem a motor termeli, hanem az ember szervezete amikor fél. de ne is menjünk bele, mert simán levezetem neked, biológiai síkon, hogy nem tudsz motorozni! a hsz-eidből meg teljesen lerí, egy bizonyos emberi tulajdonság, melynek színe a sárga menj csak vissza a honda topicba és szopkodjátok egymás cerkáját, hogy mennyire stabil és megbízható a gépezet. kétség kívűl az, de ez itt kit érdekel? egy verseny supermotot soha ne hasonlíts egy utcai géppel össze. ha már annyira összecsinálod magadat a hondától, akkor legalább legyél tájékozott abban, hogy ennél a márkánál a CRFből készül a jófajta SM. ami semmivel ne jobb, vagy rosszabb a KTMnél, csak valamiért kevesebben használják, bár enyhe sejtésem szerint, az átalakítási procedúra árszintje miatt. FMX650 gokartpályára? küzdjön 160kilóval és 38hihetetlen lóerővel az akinek 2 anyja van!
Rikiren: ne aggódj, semmi gond nem lehet az LC4-el. igen, igaz, hogy kicsit hangosabb a blokkja, mint a megszokott utcai motorok, nagyobb a rezonancia is, de legfőképpen a 660-ason. a 640 jobban ki van egyenlítve. ez a nem megfelelő kenési mizéria nem csak az LC4re vonatkozik, hanem minden motorra, bár itt azért még mindig jobb az esély arra, hogy legyen kenés, mert ugyebár 2 olajpumpa biztosítja a megfelelő olajnyomást/mennyiséget. nem kell tőle félni, nekem 8hónap alatt ment bele, majd 9ezer, az olajcserén kívül szinte semmivel nem kellett foglalkozni. szerintem bátran vágj bele, nekem életem legjobb választása volt! hajrá!
Ehe,kössz!
Itt inkább sár van,meg főd.De ha főd én akkor nem szívesen megyek.Akkó nincs mit lemosni
majd a következő vasra :)
de akkor se ezt veszem :D inkább az előzőt, bár addig még annyi új lesz hogy csak na :)
nincs. Kósa Attila a böcsületes nevem. Amit az arcommal is vállalok az adatlapon
CBR-hez fel ne húzz a fejedre ilyet
Bocs,valamiért azt gondoltam Kis-Kósa vagyol
A tapadást arra értettem, hogy a talajnak megfelelő bütyök képzéssel bír
Ez függ a talajtól is homok, föld, sár, kemény agyag, itt is számít a gumi, dunlop 752 az jó minden hova, majdnem és tartós is, meg nem az über drága
Kis-Kósa Dia rokonod nincs itt
húúúú :D
Szerintem nem leplek meg,ha inkább tartósat szeretnék,mint nagyon tapadósat.Az én tempómnak az erdőben sem a gumi tudása szab határt.Ahol a mostanival elmegyek,sztem bármilyen szar újjal elmennék