Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nnna ez is igaz! Pedig milyen "supermotója" van a Hondának ? FMX 650 ? áhhh
Volt nekem is CBR 600, szétfűrészeltük streetfigternek, ráérek túrázgatni, ha elmúltam 40
ááá,nem hiszem én azt.
De senki nem szidta a hondát szerintem! Olvass vissza!
Ne kövessé mester...had fussak anyához...
Sokat kell szerelni,unalmas berúgni
Szeva,de csak halkan,me sanya kitilt
köszi szépen, ha valakinek van még vmi élménye az lc4-es blokkal attól szívesen meghallgatnám a saját beszámolóját is
Szia csika-mika.
tudom, csak nem szeretem , ha egyesek azzal viccelődnek, hogy a Honda így úgy, mert szerintem a Ktm, meg az ilyen szutykok sosem lesznek azon a műszaki szinvonalon, legalábbis megbízhatóság terén nem az tuti.
Amúgy semmi gond
Ne Vickeljé mán
tudom,hogy nem túrasport találkozó volt. De nézni is öröm volt a fiúkat...nagyon ügyesek voltak.
Na mi van itt simagumisok!
persze ...de csak a fotók miatt.
Hát nem vitt senki motorozni? Jjjja, bocsi, nincs is rajtuk hátsó lábtartó, mert nem túrasport találkozó volt..........
Nem egy EXC, hmmmm?
Ültél is rajtuk, nem?
ezaz,hogy csak nézni! De nagyon jó volt.
motorra mostanában biztosan nem.
amint látod ez egy supermoto fórum, ahol a "lányok labdáznak, a fiúk fociznak, a férfiak motoroznak" NEM IGAZ SANYA,LUKI ÉS A TÖBBIEK?
nekem 2004-es LC4 volt, áttételt rövidítettem, fúvókát és légszűrőt cseréltem, kettesben felvettem gázra egykerékre és mentem vele 299 métert Kiderült, hogy lopott volt, sajnos gyorsan el kellett pattintani, amúgy még meglenne.
Én inkább megyek vele, ha szerelni akarnám, akkor vennék egy simsont, vagy egy babettát, vagy egy ktm-rt, vagy husaberget, vagy valami hasonlót
én már akkor is szétszedem, ha nem kellene
Láttam én, hogy a hétvégén azért sikerült pár moccot közelebbről meglesni!