Bocs, ha valakit megbántottam. Nem volt szándékos. Tudom, hogy a "kemény" Supermotok üzemórásak, én a mocimból indultam ki. Ha pályáznék vele, akkor (pontosan most nem tudom) asszem 50 üzemóránként lenne generál, de viszont ha utcán használom (nem versenytempóban, akkor kb 10.000 km után lenne dugó, hajtókar stb csere.
Nekem gyárilag nincs rajta. A tanksapkában volt egy tömítés, ami szétment. Most szereztem bele egy másikat, de nem olyan mint az eredeti. A tank szájánál már nem folyik a benzin. Viszont a levegőztetőnél köpködi a benyát. Ezért kéne olyan levegőztető.
Alu mart tanksapka 21ezer lenne rá. Annyit meg nem adok érte!
Ez kemény kritika volt, és sokan megcáfolnak, ha olvassák.... A legfontosabb az, hogy a 'kemény' supermotok üzemórásak, nem kilométerben mérik az élettartamukat...
Hy! Ha (vadabb) Supermoto-ban gondolkozol, akkor kalkuláld bele a generált. Ez kb. 10.000 km után van. Aprilia SXV 550-ent én nem ajánlanám. Szerintem itt a fórumon kevés olyan embert találsz, aki ajánlaná. Az igaz, hogy nagyon szép gép, de a tartóssága nem valami híres. Husaberg FS650, Husky SM510R más kategória mint a Husky SM610. A 610es 3x annyit elmegy mint az 510es de viszont gyengébb is. Valamit valamiért!
Nekem tapasztalatom csak a Husky SM510R-ről van. Ha érdekel, akkor vegyél fel MSN-en!
Verseny használat : 15 ü.óránként
Még1x bocs ha megsértettem valakit!
Nekem gyárilag nincs rajta. A tanksapkában volt egy tömítés, ami szétment. Most szereztem bele egy másikat, de nem olyan mint az eredeti. A tank szájánál már nem folyik a benzin. Viszont a levegőztetőnél köpködi a benyát. Ezért kéne olyan levegőztető.
Alu mart tanksapka 21ezer lenne rá. Annyit meg nem adok érte!
Nekem tapasztalatom csak a Husky SM510R-ről van. Ha érdekel, akkor vegyél fel MSN-en!
Hello!
így néz ki a blokkom valószínű a gumi adta fel a szolgálatot
esetleg valaki tudna segíteni hogy kinél lehet ilyet szerezni
Én ehhez nem értek...mindenesetre emberemlékezet óta nem éreztem magam ilyen szarul...
szerelmes vagy
Amúgy a Börni-féle kerékszettet sikerült végül elpasszolnod?