Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igaz, mondjuk, nekem is a quadra ajánlották a Motorexet, csak hétvégén befújtam vele a DRZ-t is
Mert az offroadnak nem is szabad túlzottan tapadnia, akkor csak összegyűjtené a dzsuvát és jobban koptatná a láncot mintha egyáltalán nem lenne kenve! Terepre én ezért használok ipari lánckenő spray-t, annyit az is tud mint pl. a Motorex offroad, csak ingyen van (de boltban is jóval olcsóbb amúgy). Enduroversenyző ismerős szerint egyébként homokos, poros talajra egyáltalán semmivel nem szabad fújni a láncot.
szval én az Ipone láncsprayt azért szerettem, mert nem verte szét mindenhová, hanem megtapadt
Köszike!

Már találtam is Fehérváron egy boltot, ahol lehet venni Ipone termékeket!
gondoltam, h a kollegina a szivacsos légszűrőt nem a fémes K-N-el fújná be........................
jajjjjj, csak vicceltem
most nekem láncra Motorex offroad van, de még az ülés is láncsprays, nem "szárad habosra" mint pl az iPONE
Ja, értem!
Hozzám úgyis jobban illik a büdösbunkó-stílus, meg ahhoz nem kell erőlködnöm, elég ha magamat adom...
gondoltam, h überel Mr. GD
K&N sztem nem olyan szűrőhöz való...sztem egyébként teljesen jó a Motorex.
Láncspray-ből sztem a régi, fehér Castrol volt a tuti, de olyat már nem kapni...most van ilyen Louis-os szintén fehér, az is elég jó (amennyit én láncot spray-zek, arra feltétlenül)...
nem, csak próbálok bevágódni a jófiús szöveggel
K and N és iPONE de vki biztosan tud jobbat
Milyen légszűrő olajat és lánc spray-t érdemes használni?
estét
Mi van, ma Te vagy az ügyeletes pézsma helyett?
nebeszélj csúnyán hölgyek előtt!
Pont most néztem hogy 2 hete volt az idei...jövőre ki kéne menni megnézni, ez nincs is olyan messze...Pikes Peak-hez képest meg kimondottan közel van...
Nagyon jó kis videó.
amikor a kamiont kicsit kersztbe rakja, kirázott a hideg elég rendesen!
Szia Zsu! Ne hari! Holnap meg mindenképpen válaszolok a leveledre,jó?!
Közben rájöttem én is...csomó video nem működik már azon az oldalon...pedig gecijók vannak köztük!
csak éppen 404 error valamiért.