Már kezdek hozzászokni, lassan 4. hete küzdök ezzel. inkább imádkozzunk, hogy ne legyen magasabb, mert akkor kórház lesz belőle, azt meg nem szeretném.
Ma voltam dokinál, azt mondta, hogy már nem kell szedni az antibiotikumot.
Huh, Velem? Azt hosszú lenni itt leírni, meg nem is szeretném! Katt. az adatlapomra, ott felfog tűnni valami változás.
Az msn-em nem műkszik most, de skype van helyette, ha gondolod ott beszélhetünk.
Na, azt hiszem nekiugrok a témának. Mire meggyógyulok készre kellene vágni a moccot, csak mondjuk ahhoz el kellene hozni haza, vagyis Fehérvárra, pff, nem tom, hogyan oldjam meg mikor nem motorkázhatok. Max. álcázom magam.
Ma voltam dokinál, azt mondta, hogy már nem kell szedni az antibiotikumot.
vagy
forraltbor + algopirin
ittvolt apraszaki koléga , megittunk egy sört meg egy göncit
Azt mondta a kerék előző tulaja, hogy vadi új lánccal is csinálta. Lehet hogy a láncszemek szélessége is lehet kisebb nagyobb?
Huh, Velem? Azt hosszú lenni itt leírni, meg nem is szeretném! Katt. az adatlapomra, ott felfog tűnni valami változás.
Az msn-em nem műkszik most, de skype van helyette, ha gondolod ott beszélhetünk.
Örülök, hogy végre összeáll a gép!
Rátaláltam az olajszűrő számára!
Szegedről aztán Bp-re.
Héten összepakoljuk a motort
Veled?
Köszike, majd összegyűjtöm, hogy mik kellenek aztán ellépek egy beszerző körútra, amikor megyek fel Pestre.
Mizus?
Na, azt hiszem nekiugrok a témának. Mire meggyógyulok készre kellene vágni a moccot, csak mondjuk ahhoz el kellene hozni haza, vagyis Fehérvárra, pff, nem tom, hogyan oldjam meg mikor nem motorkázhatok. Max. álcázom magam.