Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

suzuki GS 500
Már kezdek hozzászokni, lassan 4. hete küzdök ezzel. inkább imádkozzunk, hogy ne legyen magasabb, mert akkor kórház lesz belőle, azt meg nem szeretném.

Ma voltam dokinál, azt mondta, hogy már nem kell szedni az antibiotikumot.
rutin? milyen géppel?
sör + pálinka + algopirin

vagy

forraltbor + algopirin
ohhh gyógyszer? antibiotikum? kézrátétel?
ki gondolta volna de no para én is ráugrottam egy sörre
holnap rutinvizsga.
ittvolt apraszaki koléga , megittunk egy sört meg egy göncit
nálam már 37,5 van már megint
sosem lesz már 30 fok árnyékban!
egy kis jelbeszéd
viszont
Stét
szia,
Azt mondta a kerék előző tulaja, hogy vadi új lánccal is csinálta. Lehet hogy a láncszemek szélessége is lehet kisebb nagyobb?
kopott a lánc, ezért oldalra is "kileng"
Helló mindenkinek,a láncvezetőre visszatérve király a cucc.Börni papával sitttty suttty felraktuk nekem is.Kössz Biker

Huh, Velem? Azt hosszú lenni itt leírni, meg nem is szeretném! Katt. az adatlapomra, ott felfog tűnni valami változás.
Az msn-em nem műkszik most, de skype van helyette, ha gondolod ott beszélhetünk.

Örülök, hogy végre összeáll a gép!

Rátaláltam az olajszűrő számára!
Holnap megyek Székesfehérvárra
Szegedről aztán Bp-re.
Héten összepakoljuk a motort
Veled?
Szia!

Köszike, majd összegyűjtöm, hogy mik kellenek aztán ellépek egy beszerző körútra, amikor megyek fel Pestre.

Mizus?
Hát az ilyen képek láttán jövök rá ,hogy a motorom még sehol sem tart a motyová válás útján

Na, azt hiszem nekiugrok a témának. Mire meggyógyulok készre kellene vágni a moccot, csak mondjuk ahhoz el kellene hozni haza, vagyis Fehérvárra, pff, nem tom, hogyan oldjam meg mikor nem motorkázhatok. Max. álcázom magam.