Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kiaz?
Ja, és figyelmes szemlélő felfedezheti a képen szószátyárságáról híres barátunkat, amint éppen jót mulat a szerencsétlenkedésemen
Ez volt az első terepezésem az SC-vel - többet feküdtem aznap a motor mellett/alatt mint ültem rajta
mi-e-te? voltál metszeni?
mára beszgettük zriderrel, csak az időjárás.... nem kedvezett....nem azért nem mentem én sem visontára mert messze van, vagy nem akartam, csak ez a '09-es szezon nagyon nem akar indulni....

amikor lehet, már megyek is máriapócsra!
én egy S51N-en tanultam meg motorozni, ami a képeim között is látható. faternak meg volt egy 1967-es simson star, aminek ő volt az első tulajdonosa. egy ideig jártam vele, aztán 1996ban eladtam, a hülye fejemmel.
az FCR-t kivettem, a gyári Mikunit sk. átfúvókáztam, visszaraktam, így megy, csak még egy kevés erő hiányzik.........és tudom,h a karbi miatt van, hátha zsiráf segít a jöv. héten
ohhh, azok a diákévek fehér simson robogóval csajoztam
a motor már jó?
a szimó milyen szépen gargalizált amikor kivettem a kis közbetét gumicsövet a karbi meg a légszűrőház közül
mint nekem anno a GSXR 600-on ! méginkább ráhasaltam a tankra hogy halljam, hogy szívja, áááá .... de ezt hallani kell, hiába is írommm
havernak leszedtük az apriliájáról a légszűrőt, bazz hogy mekkora orkánt csinált gázadáskor. szó szerint süvített a levegő befelé!
Persze egyetértek! Én ekkora motorral nem szeretnék endúrózni.
Voltam vele már erdőben nagyon lightos terepen de nem tetszett!Nameg kurvára féltettem nehogy megkarcoljam vagy ilyesmi!
rooftop ért hozzá, én tudom. amúgy nem kell arra légszűrő - úgy kap sokat
Ennek a rácsos bigyónak inkább endurozáskor van értelme (van olyan ismerős akinek egyszer nádat kellett kiszedegetnie belőle ), SM-ra valóban egyszerűbb leszerelni az egész fedelet.
nekem is úgy van. deh nemtom hogy levették e vagy csak simán elhagyták a másfél évtizedes gépemről
Erre gondoltam én is de ha már megvan ez a szép gyári cucc akkor hurcolom magammal!
avgy csak simán le kell venni, a légszűrőház tetejét. nekem a 660ason úgy volt. érezhető volt a különbség!
Ahogy rooftop is mondja gyárilag is az van benne.Nekem van egy gyárim meg egy Twinair supermoto szűrőm is és teljesen egyforma a kettő.De ha légszűrőtuning akkor nyisd ki a légszűrőházat is!
Az ülés alatt van egy gumi szívócső a légszrőházon az nme kell oda illetve a légsuűrő oldalára vegyél/csinálj egy ilyet:(nekem ilyenem van ha de ha nem lett volna akkor csinálok magamnak!)
gyárilag TwinAir van benne.
Szevasztok!
640es SM-be tudnátok ajánlani valami "sport"(a gyárinál több levegőt átengedő) légszűrőt?Ha jól tudom a K&N nem gyárt hozzá,láttam TwinAirból ú.n. Supermoto légszűrőt.Használt már valaki ilyet esetleg?
bigwawes@freemail.hu
Nektek nem azt szokta mondani anyukátok hogy akkor motorozzatok ha jól esik?