mára beszgettük zriderrel, csak az időjárás.... nem kedvezett....nem azért nem mentem én sem visontára mert messze van, vagy nem akartam, csak ez a '09-es szezon nagyon nem akar indulni....
én egy S51N-en tanultam meg motorozni, ami a képeim között is látható. faternak meg volt egy 1967-es simson star, aminek ő volt az első tulajdonosa. egy ideig jártam vele, aztán 1996ban eladtam, a hülye fejemmel.
az FCR-t kivettem, a gyári Mikunit sk. átfúvókáztam, visszaraktam, így megy, csak még egy kevés erő hiányzik.........és tudom,h a karbi miatt van, hátha zsiráf segít a jöv. héten
Persze egyetértek! Én ekkora motorral nem szeretnék endúrózni.
Voltam vele már erdőben nagyon lightos terepen de nem tetszett!Nameg kurvára féltettem nehogy megkarcoljam vagy ilyesmi!
Ennek a rácsos bigyónak inkább endurozáskor van értelme (van olyan ismerős akinek egyszer nádat kellett kiszedegetnie belőle ), SM-ra valóban egyszerűbb leszerelni az egész fedelet.
Ahogy rooftop is mondja gyárilag is az van benne.Nekem van egy gyárim meg egy Twinair supermoto szűrőm is és teljesen egyforma a kettő.De ha légszűrőtuning akkor nyisd ki a légszűrőházat is!
Az ülés alatt van egy gumi szívócső a légszrőházon az nme kell oda illetve a légsuűrő oldalára vegyél/csinálj egy ilyet:(nekem ilyenem van ha de ha nem lett volna akkor csinálok magamnak!)
Szevasztok!
640es SM-be tudnátok ajánlani valami "sport"(a gyárinál több levegőt átengedő) légszűrőt?Ha jól tudom a K&N nem gyárt hozzá,láttam TwinAirból ú.n. Supermoto légszűrőt.Használt már valaki ilyet esetleg?
Voltam vele már erdőben nagyon lightos terepen de nem tetszett!Nameg kurvára féltettem nehogy megkarcoljam vagy ilyesmi!
Az ülés alatt van egy gumi szívócső a légszrőházon az nme kell oda illetve a légsuűrő oldalára vegyél/csinálj egy ilyet:(nekem ilyenem van ha de ha nem lett volna akkor csinálok magamnak!)
640es SM-be tudnátok ajánlani valami "sport"(a gyárinál több levegőt átengedő) légszűrőt?Ha jól tudom a K&N nem gyárt hozzá,láttam TwinAirból ú.n. Supermoto légszűrőt.Használt már valaki ilyet esetleg?