Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

20 perc az egész motor, kivéve a hátsókerék, aztán még további 40 perc a hátsókerék
én mindig akkor szoktam lemosni,amikor már fél nap kell hozzá
megtaláltad a kérdezett dolgokat a használati útmutatóban?
nincs azzal baj, én is lepucolom mindig amikor tehetem, 2 naponta 1x
már megszoktuk!
Ez jó érthetetlen lett, de sebaj

Megyek inkább aludni asszem...
Örülök hogy tetszik

Az ismerőseid kedvéért megjegyezném, hogy a sima műanyag Acerbis vázvédő (amiről többé-kevésbé alapjául szolgált az enyémnek) került 30€ (+postaköltség ugye)-be a Sommernél, míg lehetett kapni...most már csak alu van, 55€-ért...
Vigyázz mennyit kérsz!Soha ne mondj előre árat!
Az autómért már a mosóban s felárat kérnének!
1 tank benzinért bármit
Ha ennyire unatkozol eljöhetsz hozzám motort mosni!
Arról nem is beszélve hogy az autóm is hasonlóan sokat mosott tehát lenne itt munka és nem unatkoznál!
én is!
Jó!

Nagyon tetszik gondolom hasznos is! :-)
Volt pár ismerős aki észrevette majd rákérdezett hogy mennyi volt, én megmondtam majd lehülyéztek!Azóta nem mondom el semminek az árát .Ha mindenről tudnák mi mennyivolt már rég hosszúujjú hátulösszekötős kabátot kelett volna adni néhányukra nehogy megverjenek engem!
néha unalomból is lemosom
Inkább arról regéljél hogy a vázvédő milyen lett!
De nekem ha van egy kis időm akkor motorozok és nem mosogatok!
Ha hazaérek valaki rögtön megjelenik és hoz vmi munkát!Kurvára rühellem na de én is a piacról élek úgyhogy egy kis pénz sosem árthat!Nekem még van tavalyi bogár a motoron!Olyan hirtelen végelett a szezonnak tavaly hogy nem volt időm lemosni most meg mikor jóidő van nem érek rá rossz időben meg nem mosom le mert sosem szárad meg úgyhogy még várok vele kicsit!

Nahh én lépek aludni holnap meló!
Jóccakát mindenkinek!
Ti a Gery-vel meg DukeZoli-ékkal alkothatnátok valami új pártot..."betegvagyokhakoszosamotorom" jeligére
szerintem ez a normális

én is mindig tisztogatoma gépet még külön motoromosó fogkefém is van a nehezen elérhető részekhez
engem mindenki baszogat, hogy nem használom a motort, mert mindig annyira tiszta. mit tegyek, ha nem bírom ki hogy ne legyen az
Motort mosni Noooooooooormális?!?
Meg kell várni hogy elég vastag legyen a sárréteg rajta, akkor néhány jól elhelyezett ütés gumikalapáccsal és meg van oldva a kérdés
Tévedtél
Komolytalan vagyok, ezt mindenki tudja
Sztem nem ismered (némaBob)
Jahh és azt sem akarom hogy az én "drágaságom" így nézzen ki!
Jahh és magamat ismerve /utálok motort mosni/ csak később vésőgéppel tudnám takarítani a gépet! :-)
Pedig annakidelyén az első simsonom (ami még mostis megvan valahol) minden nap takarítottam fényesítettem hogy szép legyen eléggé visszaestem motortisztasági szempontból!
Hááát GD, én ettől komolyabbnak gondoltalak ...