na most belém döftél egy nagyon csúnya durvát
ennek merlincsávónak összefognám a bokáját és az összes halálmadár rokker és pánk meg emos mocskot egy ütéssel eltüntetném a világegyetemből
sziasztok,kis segítség kellene.
nézegetem a szivacsnadrágokat ,gerincvédőket..
na most ugye vannak olyan gerincvédők,amihez tartozik vesevédő...létezik olyan ami szélesebb,és védi az egész csípőt,medencecsontot?
ha valaki tud ilyet ajánlani ,azt megköszönném.
Fehérre gondoltam! ami videón is volt(onboard)
hát távolról hibátlan de közelről van kis esztékai hiba...havernak van ilyenje
pl tudod sisak bélés és a carbonkevlár vagy miaz közötte van vékony szivacslap na az megmozdult a ragasztási helyéről lehet hogy ugy tágult stb...
neked is ugye?
ha ez az, akkor van méretedben! a költségeket meg tudjuk úgy faragni, hogy elküldöm ajánlott levél ként, aztán majd utalsz, vagy ha találkozunk ide adod!
Nem tudom milyen lehet a minősége ennek a márkának de tetszik!
ennek merlincsávónak összefognám a bokáját és az összes halálmadár rokker és pánk meg emos mocskot egy ütéssel eltüntetném a világegyetemből
huh bocsánat!
nézegetem a szivacsnadrágokat ,gerincvédőket..
na most ugye vannak olyan gerincvédők,amihez tartozik vesevédő...létezik olyan ami szélesebb,és védi az egész csípőt,medencecsontot?
ha valaki tud ilyet ajánlani ,azt megköszönném.
http://www.mx-flash.com/index....[mid]=6&data[cat
0]=127&data[cat1]=129
Nekem nagyon megtetszett. De lehet hogy emiatt van az egész!
Köszönöm szépen!
hát távolról hibátlan de közelről van kis esztékai hiba...havernak van ilyenje
pl tudod sisak bélés és a carbonkevlár vagy miaz közötte van vékony szivacslap na az megmozdult a ragasztási helyéről lehet hogy ugy tágult stb...
neked is ugye?
Koph!
Holnap merre léptek motozni? Én bent leszek a városban, szívesen összefutnék veletek pár percre!