Londoni haverral küldetek be pár tálca zöld monstert, mondtam neki nézzen szét mit lehetne még venni ezzel a díszítéssel.
Hát erre ezt küldi nekem... kész vagyok tőle...
számomra te képviseled a berg magyar élő legendáját
biztos azért mert annyit és annyi helyen olvastam tőled azt a bizonyos "csak a Berg" szálló igét hogy teljesen elhiszem, Neked.
Aztán majd az enyémet is meg kell tanítanod fordulni mert nekemugy se csinálja meg!
Nekünk kari előtt ellopták a pénztárgépünket, és az a peh már vakarózik, hogy biztos mi voltunk ....egy hete a rendőrség vissza hozta a gépet, újpesten egy erdős részben találta meg egy járókelő ....és találtak egy párt aki erre specializálódott ....csak egy kis példa
Nem ítélkezem, csak logikusan gondolkodtam.
Ekkora mennyiség már komoly logisztikai feladat. A magyarországi piac eléggé kicsi ahhoz, hogy ennyi lopott motor feltűnés nélkül felszívódjon.
Nyugat felé tuti nem távoztak, Szerbiába csak érvényes forgalmival vihetsz be, Ukrajna felé szintén, marad Románia és Bulgária.
Nem hinném, hogy egy ekkora pakkot, papírok nélkül bárki nekiindítson a határnak. Ha meg valaki tudatosan készült erre, akkor belső ember kellett aki segített, de akkor is meleg dolog nagyon.
Bár csodák mindig vannak, quadokat is loptak el éjszaka depóból úgy, hogy össze voltak láncolva...
Sajnálom, hogy ilyen dolgok történnek ebben az országban.
Mindenkitől loptak már el dolgokat, és ha benne vagy akkor nem olyan 1xű a szitu, főlleg , hogy sok moci nem a tiéd de, amíg senki nem tud konkrétat ne itélkezzünk.....a szponzori dolog meg nagyon +volt mert azt mondta ha nem ad a gyár akkor ő teszi alám ...de azóta még nem beszéltünk, hogy ez volt
Hát mindenki azt hisz amit akar de, jártak már így közelebbi ismerőseimis, nálulk volt tesztre 7db motor, és kipakolták a buszból mindet éccaka, akkor is azt hitték, hogy benne vannak az a srácok de, el lett kapva a banda és semmi közük nem volt egymáshoz, igaz volt egy sunyi kis tippadóde, az nem motoros volt csak egy kis külsős szemtanu.........de azóta eléggé biceg az egyik lábára, és ez már nem most volt
A biztosító úgyis fizet neki nem? Bár ha ez miatt most nem ad támogatást, akkor amúgy sem adott volna...
Mert ugye Te sem hiszed, hogy rendes, tisztességes bodzagyűjtő, vasas úriemberek voltak?
30méteren belül van egy MOL és egy Shell kút!
14db motor igen nagy helyet foglal...
Bár lehet az Olsen banda újra támad!
Február 15-ig írd és mond, 10 db licenc kérelem érkezett a MAMS-ba, supermotoba. Abból 5 Motomax-os...komoly bajnokság van kialakulóban...így talán elég lesz egy kategóriát csinálni...
A leendő motorom gazdájától elvittek 15db motort, a kár kb 15milla, sztem nem lesz fölös gépe a részemre, ekkora bukta után .....hát nem vagyok egy lucy luke
Ahogy Mekkelek is mondta, Mekkcsináljuk, hogy jól forduljon