Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert marciusban koltozik :)))))
este 11. kor kezdtem es 7 ig bent vagyok
Morning All,
Duen.hu Varga Zoli
Úgy látom nem csak a supermoto sorsa van köcsögökre bízva, a magyar rallye bajnokságnak is megvan a maga görényesie.
Mikor ébred fel ez az ország a tudatlanságból?
Vagy ez is olyan mint a cigánybűnözés, hogy nem is létezik?
Most kezdtél vagy most értél haza?
nem akarom rontani a bussinesst, de itt bp n ue a csizma ugyanennyi a parillanal ujonnan , ha akarod belinkelem
he ? nem hinnem
Hát valami ilyesmi.Az enyém nem pont ilyen volt,de hozzáalakítom a műanyagot ha te megválsz tőle... Több mint 2 éve a szar van fent,úh nem sürge.Csak nefelejcs léccíííí
király
A bizonyos évjáratú Polo-é ua...igen, a fordszámmérő kéne...
Fox! Találtam egy másikat, küldtem mélt...thanx...
mi is benne a plane? hogy fordulatszámmérös? Poloé ugyan az, nem? meg ibiza...
Vazze...ritka, mint a fehér holló, de azért köszi!
ja, akartam már mondani, a mokus azt irta hogy már eladta (csak nem lett leütve mert akkor magasabbak az ebay jutalék, ha simán kifut eladás nélkül akkor olcsobb neki), keress másikat és mehet...
Fox! Műszerfal ügyben semmi mozgás?
mi vagy te supravezető?
ja persze... tudod hogy mindig vezetek
ja, sasszem lehetett pedig joval elötte leraktam. 10.000Ft.ot akart, de mondtam hogy nem kap, pontot is kenheti a halyába.
ajj jajj!amikor hívlak, nem tudhatom hogy vezetsz!
Ennek örülök hogy te is ezt mondod.
Most akartam rá keihint és a múlthéten megszületett az elhatározás hogy kell, erre a (volt)főnököm benyögi hogy hétfőtől tipli van!Szóval most meg nem veszek semmit mert nem tudom hogy mikor merre fogok tovább gályázni!Pedig már meg is alkudtam eggyre. Nahh de nem rossz ez így sem a gyári karbival, az mondjuk igaz hogy ebben is van vmi sommer tuning kit.
Megállitottak az ilferros autosok?
Kedves rooftopnak, mai telefon beszélgetésünk 5000Ft-omba került. Lassan listára teszlek
KTM 2. lett, 3. helyen haverok (aprillia RSV) Pápárol!
Jaj de gyöngyörüjek
Én sem tudok kerekezni mégis cserélnem kellett a csapágyat. Bár szerencsére olcsobol megvolt.
Monnyuk lenne tippem ki hooligánkodta szét azt a csapágyat elöttem
Hát a Meki biztos nem egykerekezett vele, mert tényleg nem az a fazon...meg nem is tud...mondjuk én se...