Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiskunlacháza...melyik motoros Van pár benne...
természetesen!
Megvan az neked? eredeti english nyelv?
jobb oldali kép elég árulkodó
betegkutya tényleg betegre tintázta magát
Én is sokkot kaptam egyből mikor meghallottam
1 mile track sebességi adatai: egyenesben 100mph, kanyarban 80mph. gyerekek azt kell hogy mondjam a lófasznan nem vagyunk az űrtechnológiás gépeinkkel!
Komoly az a film nagyon...mondjuk én a dirt track-esektől voltam készen teljesen, 0 fékkel és futóművel milyen tempókat mentek...
Ilyet láttam, sítalppal a gyári múzeumban.
Meg a fateromtól "örökölt" 1978/79-es motorkatalógusban is szerepel...
Végülis, tök értelmes dolog üzemórás versenymotorokat fenntartani arra amire kb. egy japán operettenduro is tökéletesen megfelelne...
tegnap éjjel néztem az "On any sunday" című hőseposzt. csodálatos film. nagyon sok benne a Husky. A Baja versenyeket szinte mindig azzal nyerték abban az időben. ne felejtsük el, akkor 1971et írtunk!
Na meg régebben automata váltoval is!
Na folytatom az estit. Ide már nem mertem berakni de a Csevegés topicba berkatam egy jo kis irást a nájgerekröl.
A szerb és szlovén hadseregben meg TE 250 valamint 450el nyomják, az olaszok és svájcban meg TE 610E-vel!
Ettől függetlenül én maradnék a feketénél
LC4-ből volt olyan
Az ARROW
Motorodat NATO zöldre kéne átfesteni!
szia
igen full tropa az egész,de a motor a rendőrségen még egy hétig, utána az igazságügyi szakértő, és ezek után eldől hogy mi lesz tovább.
de köszi,hogy ha majd kell valami úgy is hívlak,eddig nem véletlenül nem tettem.
Ahogy érzed...én azért fizetés után beruházok egy karton (1000 db) lőszerre...biztos ami biztos...
Már a kiállása a csávónak, biztatja az embereket rendesen.
Vigyél magaddal puzzle-t, vagy valami makettet...vagy vazelint, vagy nekem mindegy, csak ezeket a hülyeségeket ne erőltesd...

/Amúgy ismét dolgozóban vagyok, úgyhogy ma (is) rossz napotok lesz /
GD! Inkább ránts rá egyet, mint ilyen off dolgokkal bombázod a topicot...Bár ezek szerint él a mondás, hogy amit szabad...