Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali,
Fox árai nagyon jók! Bátran ajánlom.
Mint említettem én G.P.T. akartam behozni, de nem jött össze a létszám...
Ha ez OFF téma, akkor én inkább abbahagyom a supermotozást, és elmegyek hegedülni...
Egyébként nagyon hasznos info! Köszi!
Szia Biker! Üdv Mindenkinek!
Köszönöm a hasznos infókat! Akkor ha jól értem bátran mered ajánlani a KLS-t. És abból is akkor érdemesebb venni a digitálisat, mivel nem sokkal drágább!? Tudsz segíteni a beszerzésében, vagy keressem foxinredsox-ot?
GD: Halkan jegyzem meg, pont azért szeretnék egy ilyet, hogy végre megtanuljak motorozni
aha aha, az eddigi elképzeléseim most összedőltek
2007. Ami még 3 számjegyű.
KR106
465 soft
950 soft-medium
758 medium-soft
237 medium
336 medium-hard
Bocs kicsit OFF:
2008-as Dunlop Slick jelölések. Hátha valakinek fontos lehet.

Race Slicks
Front
125/80R17 KR106 465 soft
6178 soft-medium
6136 medium-soft
6167 medium
125/80R420 KR106 465 soft
6178 soft-medium
6136 medium
6167 medium-hard
Rear
165/55R17 KR108 3166 soft-medium
6166 medium
3167 medium-hard
170/55R17 KR108 950 soft-medium
237 medium-hard
195/65R17 KR108 7490 soft-medium
7433 medium-soft
7503 medim
7511 medium-hard
200/70R420 KR108 7490 soft-medium NEW!
7433 medium-soft NEW!
7503 medium NEW!
7511 medium-hard NEW!
Nekem egyik se tűnik nélkülözhetetlennek...tudom, enduro, de nálam a motor páncélozása (kézvédő, kartervédő, rezóvédő, hűtővédő, blokkvédők) az első lépés, utána esetleg jöhet majd egy futómű upgrade...mondjuk sztem előbb kell majd dugót cserélni mint hogy idáig eljutnék...
Nagyjából értem mire akarsz utalni. De, egy gumimelegítő fontosabb tartozék, mint egy top akrapovic rendszer. Mégis, melyiket veszi meg előbb a user?
"E" és DOT jelzésű gumit is szokták melegíteni. D209GP, D211GP például utcai mintázatú gumi.

Mennyi?
35.000.-HUF-tól 350.000.-HUF-ig lehet válogatni.
Lukiii ledobott az msn te meg kiléptél közbe? megnézném én azt a cipőt,majd lépj már be ha tudsz
pláne h Lukitól tudom h az üzemi hőmérsékletük 50 fok körül van, azalatt nem tapad szart sem.

aMúgy mennyi egy ilyen gumimelegítő?
Azt' "utcai" gumival már kinéznek a pályáról vagy mi?
Sajnos a slick gumihoz kell, igazából spórolsz is vele.
Mégpedig azon egyszerű okból, hogy ha meleg gumival mész fel nem kopik annyira, mintha hideggel. A guminyomást is könnyebb belőni, ha levegővel, ha gázzal van töltve. Szerintem igazán hasznos kiegészítő.

(Halkan jegyzem meg én is, jó lenne megtanulni végre motorozni!)
na erre a kijelentésemre eltűnt mindenki?
ennél keményebb már csak csajok által lehetek
Na majd megpuhitom.
ádibá kemény!vigyázni kell vele!
szeretem legelőször azt letudni, és nincs pofázás
Hát de egy akra sokkal fontosabb mint a tartozás megadni
Oks. Akkor nem biztos h várok.
kell vennem csizmát, meg bőrruhát, keztyűt, de csizmi, kesztyűt tuti, meg vmi brutál lakatot + még visszaadok 400 rongyot faternak amit kicsengetett a belesetemkor a javításokra, szal addigra összeszedem magam
legközelebb junius elejen erdekelne ha addig el tudod adni add el nyugodtan
hát igen, március 9ig már nincs sok hátra. az egészség a legelső!
Akra érdekel? Vagy eladhatom másfelé?
még nem akartam, de még nem, hozzá kellett nyúlnom az összeghez amit gyakorlatilag február utolsó hetében kapok vissza
3 hét, nekem is viszket már mindenem, de ha eddig kibírtam ezt már fél seggel is kibírom ezt a szoboszlót is muszály volt beiktatnom, itthon egyszerűen nem bírtam meggyógyulni már 3 hete.... vmi nagyon durva vírus elkapott, csak hát ugyen nuku betegszabadság, dolgoztam mint állat lázasan is mert ez lebegett a szemem előtt : SMC DE EZ a pár nap meghozta gyümölcsét és elmúlt az uccsó szövődmény a szárazköhögés, végre felszakad a genya, uhogy ennek nagyon örülök
ebben a hónapban is utaltál? még nem néztema számlámat!