Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hopp, bocsi nem neked :) kevertem a Zsoltikat!
Köszi
LUKIIII,
van S-es pólód még
Én M-est kértem és ahogy nézem elég lazán M-es, ha csajos mérte kell lehet S is elég neked.
Hogy hogy nekem?Az ok hogy voltam maratonfutò,szoval ìgy èrtem az elsö kèpet de ezt honnan tudod?
Luki,
van még póló S/M méretben
Hali!
Véletlenül nem Fazekas Tibike barátom motorját vetted meg? Ha igen, nem sok mindent kell tenned vele, csak kimenni egy pályára, és küldeni neki, mert ahogyan Tibike ment vele, az alapján van még benne potenciál - persze nem az OB-re gondolok, de egy egyszerű pályanapon vagy ne adj isten egy GoGo-n mindenképpen ott a helyed.....csak élvezd a gépet, nekem is tetszett nagyon, nem ment rosszabbul alattam, mint a másik cimbi EXC525-öse!
most értem haza Debrecenből
egész este a btosports.com -ot nézem, nem is tudtam erről a lapról
Zsolti03nak
Nekem nincs , de elég lenne az M! na majd jövöre
XL... Gogosoknak kötelező!
S vagy M?
Szerintem a legroszabb az eladásban! Hegesztése biztos még segit is az eladásban.
Husqvarna SM510R 17kw (de valóban 44kw 60LE), vagy lightosabb supermoto SM 610 az van 22kw meg 53 lovas változatban!
Dobj egy emailt!
Este lesz a Texasi láncfürészes
Nézi vki? Vagy esetleg velem? Nem merem egyedül
csao mindenkinek. Biker nem vagy gépközelben?
sziasztok! nyáron sikerült beszerezni nekem is egy supermotot (KTM 620SC át átakitot moci lehet nem legjobb választás de be voltam korlátozva elégég csak Ak jogsim van moci meg 20kw papirokkal van) szal szeretnék én is supermotozni esetleg komolyabban is elsönek pályára lemeni aztán ha nagyon esetleg jól akkár versenyre is menni! szeretnék tanulni tapasztalatot gyüjteni esetleg együt motorozni veletek! én debreceni vagyok nem tudom van e köztetek más debreceni vagy környéki? ki milyen idösen kezdte supermotozást? fontos nekem moci hétköznapi használatba is van nem csak hobby célokra! esetleg gondolkodok moci cserébe aprilia sxv-ket láttam 20kw papirokkal! szerintetek menyire alkalmas jelenlegi motorom esetleg pályázásra is?
helló!
Sajna nem
Ducati is csak egy volt az indulók között
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy van-e valakinek tapasztalata A Sherco motorjaival? Pontosabban az SM 5.1-el, álítólag 2008-as. Az baj ha a kormány-ütköző heggesztett? Mennyire eladható motor általában?
Jó Estét!

Bocsi az OFF-ért,Luki ha vagy msn klikk rám !
Meglássuk...de nem ígérek semmit...
Egyszer gyere ki Kakucsra és próbáld ki valamelyikünk motorját. Hideg, vagy előmelegített gumival.