Hali!
Véletlenül nem Fazekas Tibike barátom motorját vetted meg? Ha igen, nem sok mindent kell tenned vele, csak kimenni egy pályára, és küldeni neki, mert ahogyan Tibike ment vele, az alapján van még benne potenciál - persze nem az OB-re gondolok, de egy egyszerű pályanapon vagy ne adj isten egy GoGo-n mindenképpen ott a helyed.....csak élvezd a gépet, nekem is tetszett nagyon, nem ment rosszabbul alattam, mint a másik cimbi EXC525-öse!
sziasztok! nyáron sikerült beszerezni nekem is egy supermotot (KTM 620SC át átakitot moci lehet nem legjobb választás de be voltam korlátozva elégég csak Ak jogsim van moci meg 20kw papirokkal van) szal szeretnék én is supermotozni esetleg komolyabban is elsönek pályára lemeni aztán ha nagyon esetleg jól akkár versenyre is menni! szeretnék tanulni tapasztalatot gyüjteni esetleg együt motorozni veletek! én debreceni vagyok nem tudom van e köztetek más debreceni vagy környéki? ki milyen idösen kezdte supermotozást? fontos nekem moci hétköznapi használatba is van nem csak hobby célokra! esetleg gondolkodok moci cserébe aprilia sxv-ket láttam 20kw papirokkal! szerintetek menyire alkalmas jelenlegi motorom esetleg pályázásra is?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy van-e valakinek tapasztalata A Sherco motorjaival? Pontosabban az SM 5.1-el, álítólag 2008-as. Az baj ha a kormány-ütköző heggesztett? Mennyire eladható motor általában?
LUKIIII,
van S-es pólód még
van még póló S/M méretben
Véletlenül nem Fazekas Tibike barátom motorját vetted meg? Ha igen, nem sok mindent kell tenned vele, csak kimenni egy pályára, és küldeni neki, mert ahogyan Tibike ment vele, az alapján van még benne potenciál - persze nem az OB-re gondolok, de egy egyszerű pályanapon vagy ne adj isten egy GoGo-n mindenképpen ott a helyed.....csak élvezd a gépet, nekem is tetszett nagyon, nem ment rosszabbul alattam, mint a másik cimbi EXC525-öse!
Nézi vki? Vagy esetleg velem? Nem merem egyedül
Sajna nem
Ducati is csak egy volt az indulók között
Olyan kérdésem lenne hogy van-e valakinek tapasztalata A Sherco motorjaival? Pontosabban az SM 5.1-el, álítólag 2008-as. Az baj ha a kormány-ütköző heggesztett? Mennyire eladható motor általában?
Bocsi az OFF-ért,Luki ha vagy msn klikk rám !