Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

királyság van!
türelem március 9. én jön az uccsó részlet a motorhoz a számlámra
venném már megfelé az utánfutómat!
minden bizonnyal a héten meglesznek
még nem is voltam dolgozni csütörtök óta pénteken járt le a 3 hónap
mi a helyzet a papírokkal?
ma értünk haza, most kajolok, este 11 re meek dogzani
elfoglalt voltam
na mi a nagy helyzet. tegnap éjjel kerestelek!
csőőgáz

jó, akkor most megerősítettem!
Nem is állítottam sose hogy tudok!
aki tud motorozni, az tudja, hogy slickhez kell a gumimelegítő! ergo, te nem tudsz motorozni!
na mentem UAZ-t szerelni ....osztán meg rock&wooll
Ez kell , alap a sima gumihoz ...bár nekem kb 3 versenyig nem volt de, hát nem vehettem el a többitől akiknek volt
Csak halkan merem megkérdezni: a sok kütyü megvásárlása helyett nem lenne egyszerűbb (és tán még olcsóbb is) megtanulni motorozni?
Szia,
Arra kell figyelni, hogy minél jobban átmelegítse a gumit, minél nagyobb felületen. Ne foltokban égessen. Neked elég a kissebb supermoto méretű, van 190.-es gmira is, de az már a felnit is melegítené rendesen. A digitális annyival jobb, hogy látod milyen fokon dolgozik, és persze állíthatod is.
Foxinredsox belinkelt egy tesztet, abban láthattad, hogy a KLS csak a Capit előzte meg a precíz németeknél! Capit melegítőt használ pl: Rossi.
Tudomásom szerint a KLS 2 év garanciát ad. Kell ennél több magyarázat?
én sem ismerem! bár egyiket sem ismerem, azon kívül hogy mire való semmit nem tudok a gumimelegítőkről!
Ha esetleg valakinek van tapasztalata erről a típusról az megírhatná! vagy úgy egyáltalán! mire kell odafigyelni vásárlásnál, stb stb....
Te keversz rendesen, Andrea Bartolini az ÁSZ!
lehetne még Andrea is vagy éppen Michael Bartolini is. de ha jól tudom, Fabrizio ment AMA futamokon. mi lenne az amit ragacsolni kellene? Husqvarna racing hungary sticker?
mh... nem Andrea Bartolini?
te már kaptál ajándékot!

de ha felragasztod a motorodra akkor küldök!
vagy Valter Bartolini
Fabrizio Bartolini