Ne is mond. Dolgozunk mint az állat, de lófaxot nem keresünk.
Sok a kintlévőség, ez a cégek közötti utalósdi is taccsra tett pár embert.
A legnagyobb problémát ott látom, hogy a Berlini partnereink is panaszkodnak de keményen. Pedig ott kolbászból volt a kerítés...eddig...
Ha már a radiális fékről volt szó, akkor pont passzol hozzá: van egy vadi új a képen látható Beringer 4 dugattyús féknyergem. némely KTM és Husaberg modellekre adapter nélkül is felszerelhető! Fékbetéttel együtt...
Végülis a srác aztmondta ,h nem is nagyon szeretne megválni tőlle, mert azzal talán könnyebben elmegy a motorja , de ajánlottam neki egy szerintem bőven jó árat, aztmonda még átgondolja és lehet felhív Majd látjuk ! De mégegyszer köszi az infót.!
Ha tudsz 16,5-ös ráfot jóárasitva , az továbbra is érdekelne
Hát igen, Magyar realitás.
Mondjuk ha valaki ekkora logisztikával készül, és ott hagyja a könnyen eladható dolgokat? Arra gondoltam, ahová 14db motor elfér, pár bukó, meg ruha már nem tétel.
Remélem elkapják a tolvajokat! Akárki is volt.
Sok a kintlévőség, ez a cégek közötti utalósdi is taccsra tett pár embert.
A legnagyobb problémát ott látom, hogy a Berlini partnereink is panaszkodnak de keményen. Pedig ott kolbászból volt a kerítés...eddig...
de komolyra fordítva a szót majd sütögetés közben a nagy sztorikat hallgatva meghálálom egy godfather koktélal. persze féliteres arányokkal!
na szóval a fék kérdés megérdeklődve-felhívva-lebeszélve-jóváhagyva-elint
ézve-végrehajtva!
Köszönöm a segítséget!
Ha tudsz 16,5-ös ráfot jóárasitva , az továbbra is érdekelne
úgy emlékszem amikor ezt mondta a szélkakassal viaskodott!
Mondjuk ha valaki ekkora logisztikával készül, és ott hagyja a könnyen eladható dolgokat? Arra gondoltam, ahová 14db motor elfér, pár bukó, meg ruha már nem tétel.
Remélem elkapják a tolvajokat! Akárki is volt.