Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyurcsány köcsög-Gazdasági válság-Bodzát megéri termeszteni-Elloptak 14 motort-hideg van-jó lenne már motorozni-310HUF/1€-Talma szponzorai visszaléptek-Lehet Sanyáé is-10 SM licencet váltottatk 2009.-re,
nekem sem valami fényes a helyzet...
Ne is mond. Dolgozunk mint az állat, de lófaxot nem keresünk.
Sok a kintlévőség, ez a cégek közötti utalósdi is taccsra tett pár embert.
A legnagyobb problémát ott látom, hogy a Berlini partnereink is panaszkodnak de keményen. Pedig ott kolbászból volt a kerítés...eddig...
mi a helyzet urak valaki foglalja össze,mert 4 napja melózom egyfolytában és nincs erőm visszaolvasni
igencsak tetszik, ha olyan lenne most a bolt forgalma, mint amilyen nem, akkor már rendelném is meg
Ugye milyen korrekt?
ollé!
ez meg nagyon tetszik
üdv supermotard club
Ha már a radiális fékről volt szó, akkor pont passzol hozzá: van egy vadi új a képen látható Beringer 4 dugattyús féknyergem. némely KTM és Husaberg modellekre adapter nélkül is felszerelhető! Fékbetéttel együtt...
majd én megfizetek érte ha szét cseszi a pofámat az aszfalt.

de komolyra fordítva a szót majd sütögetés közben a nagy sztorikat hallgatva meghálálom egy godfather koktélal. persze féliteres arányokkal!
Ez a minimum, itt szinte mindenki segit valamiben, pláne ha még nem is kerül szinte semmibe.
az írja a gmail chat, hogy offline módba vagy. okos kis kütyü!

na szóval a fék kérdés megérdeklődve-felhívva-lebeszélve-jóváhagyva-elint
ézve-végrehajtva!

Köszönöm a segítséget!
Ez sem rossz dekor. 35font
Börni vett egy szettet a Scruf boltjában, szerintem ha csak ráf kell, simán lerendeli Neked!
Végülis a srác aztmondta ,h nem is nagyon szeretne megválni tőlle, mert azzal talán könnyebben elmegy a motorja , de ajánlottam neki egy szerintem bőven jó árat, aztmonda még átgondolja és lehet felhív Majd látjuk ! De mégegyszer köszi az infót.!
Ha tudsz 16,5-ös ráfot jóárasitva , az továbbra is érdekelne
Ahol egy van, kerül több is. Ha egyeztetünk tudok ilyet neked is.
Úgy úgy!

úgy emlékszem amikor ezt mondta a szélkakassal viaskodott!
Hát ,az ilyen havert nagy becsben kell tartani, mert egy földreszállt angyal
Hát londonba ennyi egy jó poén ....itt max egy üres dobozt
Excel ügyben mi az ábra? Sikerült lebeszélni?
Hát igen, Magyar realitás.
Mondjuk ha valaki ekkora logisztikával készül, és ott hagyja a könnyen eladható dolgokat? Arra gondoltam, ahová 14db motor elfér, pár bukó, meg ruha már nem tétel.
Remélem elkapják a tolvajokat! Akárki is volt.