Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megyünk strandolni?
hali:) milyen időközönként szeretnéd elvinni a tároló helyről?,naponta,reggel,este,napközben?
Hasatokra süt a nap
Ébresztőőőő föl!
még vagyok
joccakát
hehe, én hibám, a motoroktól hajlamos vagyok a szűk látókörre...
Késő van már, megyek vízszintesbe.
Örültem a szerencsének.
Szép estét mindenkinek.
olyan közel az én garázsom is lenne annyira én is "ismerős" lehetek neked..
Dunakeszin vagy egy "ismerősnél"! Csak akkor egyek le érte, mikor már tudom hol tárolni.
ez igaz de én most spec. a motorokra és a kisasszonyokra gondoltam..
Bizony, ha tehetném én is egy tucat motort tartanék a garázsban. Mindegyiknek meg van a maga varázsa.
Persze amíg a piszkos anyagiak korlátoznak, marad a szívemhez legközelebb álló.
sajna egyik a másikkal nem pótólható..
Jogos, de azért ott az orosz masina kárpótlásként... :)
Bocsi, nem ismerem a storyt. Nem elérhető a gép?
nekem is sok minden hiányzik, de így negyven felé-hazafelé már az a mondás járja, hogy megvárjuk míg lejönnek...
Értelek, ennél jobb levezetést nem is kívánhatnál...
Én ugyan messze vagyok ettől a kiöregedéstől (reméljük egyszer azért elérem ezt is), viszont szívesen tartanék egyet a gyorsasági mellett. Ahogy mondtad, "kellemes" kiegészítés volna.

Remélem minél hamarabb találok helyet! Már nagyon hiányzik a moto!
az smr-t nem olyan fából faragták.. nem tudsz kárt tenni benne...már majdnem olyan a gép, mintha az oroszok gyártották volna..
Köszönöm a nagylelkű ajánlatot, talán egyszer szavadon foglak! :)
Bár nem szívesen ülök rá más motorjára, hiszek Murphy-nek.

Kellemes..., biztos vagyok benne hogy több annál! Na de ami késik, nem múlik.
40 üzemóra van benne, ennél nincs is több tapasztalatom....de arról a 40 üzemóráról tudnék mesélni kellemes dolgokat))
nincs sok tapasztalatom én egy kiöregedett gyorsaságizó vagyok-voltam, ez nekem csak levezető, hogy mégis maradjak a betobnnál, persze pianósabb stílusban..
eljösz hozzám és rápattansz...kellemes jószág
hehe, na hagylak titeket turbékoljatok csak. :)

Még annyi, úgy láttam kf, hogy neked SMR-ed van, kacérkodtam párszor a gondolattal, hogy sm-re szánom rá magam, és ha így volna, akkor csakis KTM, jogos volna? Sajnos még nem próbáltam egyet se.
nekem még garázs sem kell ahhoz, hogy RÁD gondoljak...
Nem, csak akad egy kihasználatlanul, de sajnos a város másik oldalán, de azért gondoltam megkérdem, hátha.
Amúgy arra járok mindennap, ha esetleg látok, hallok valamit, majd gondolok Rád és szólok.
én a fűtött garázsba a lent említett jó dolgokat keresem...