Bizony, ha tehetném én is egy tucat motort tartanék a garázsban. Mindegyiknek meg van a maga varázsa.
Persze amíg a piszkos anyagiak korlátoznak, marad a szívemhez legközelebb álló.
Értelek, ennél jobb levezetést nem is kívánhatnál...
Én ugyan messze vagyok ettől a kiöregedéstől (reméljük egyszer azért elérem ezt is), viszont szívesen tartanék egyet a gyorsasági mellett. Ahogy mondtad, "kellemes" kiegészítés volna.
40 üzemóra van benne, ennél nincs is több tapasztalatom....de arról a 40 üzemóráról tudnék mesélni kellemes dolgokat))
nincs sok tapasztalatom én egy kiöregedett gyorsaságizó vagyok-voltam, ez nekem csak levezető, hogy mégis maradjak a betobnnál, persze pianósabb stílusban..
Még annyi, úgy láttam kf, hogy neked SMR-ed van, kacérkodtam párszor a gondolattal, hogy sm-re szánom rá magam, és ha így volna, akkor csakis KTM, jogos volna? Sajnos még nem próbáltam egyet se.
Nem, csak akad egy kihasználatlanul, de sajnos a város másik oldalán, de azért gondoltam megkérdem, hátha.
Amúgy arra járok mindennap, ha esetleg látok, hallok valamit, majd gondolok Rád és szólok.
Késő van már, megyek vízszintesbe.
Örültem a szerencsének.
Szép estét mindenkinek.
Persze amíg a piszkos anyagiak korlátoznak, marad a szívemhez legközelebb álló.
Én ugyan messze vagyok ettől a kiöregedéstől (reméljük egyszer azért elérem ezt is), viszont szívesen tartanék egyet a gyorsasági mellett. Ahogy mondtad, "kellemes" kiegészítés volna.
Remélem minél hamarabb találok helyet! Már nagyon hiányzik a moto!
Bár nem szívesen ülök rá más motorjára, hiszek Murphy-nek.
Kellemes..., biztos vagyok benne hogy több annál! Na de ami késik, nem múlik.
nincs sok tapasztalatom én egy kiöregedett gyorsaságizó vagyok-voltam, ez nekem csak levezető, hogy mégis maradjak a betobnnál, persze pianósabb stílusban..
Még annyi, úgy láttam kf, hogy neked SMR-ed van, kacérkodtam párszor a gondolattal, hogy sm-re szánom rá magam, és ha így volna, akkor csakis KTM, jogos volna? Sajnos még nem próbáltam egyet se.
Amúgy arra járok mindennap, ha esetleg látok, hallok valamit, majd gondolok Rád és szólok.