Is-is. Nem szeretem más motorját elkérni, de tavaly Kakucson volt szerencsém kipróbálni egy kedves ismerős 450SMR-ét. Az én lightos tempómban is érezhető volt a különbség.
Ezeket a motoros balhékat, ahogy te fogalmazol, nagyon szeretem, mindig jó a hangulat
Meg olvasom itt mi történt lacikával hihetetlen ...remélem mihamarabb felgyógyul 100%osan erős srác .sajnos soxor mondtam már a slick gumákkal nem lehet viccelni sem hideg időben, persze vannak olyan keverékű gumik amik alkalmasak erre de, azokat is szigorúan csak melegítés után lehet használni ....eső gumi is jó egy kis mókára de, 5fok alatt nem ajánlatos mert még a telók sem működnek a hidegben , és a gumi visz el minden terhelést.....mindegyikőnk úgy van vele , hogy ilyen nem történhet meg velünk, mert tudjuk mit csinálunk, sajna ez nem így van csak egy pillanat és meg is van a baj, és ezt már sokan tapasztaltuk saját bűrön is de nem akarok papolni.........meg kellene látogatnunk Lacikát
Ha esetleg a Balcsi felé vennétek az irányt, pont előttem mentek el.
Örülnék, ha meglátogatnátok
Nem sajnos nekem nincs se jogsim, se motorom.
Jogsit könnyen lerakhatnám, mert a párom családjának autósiskolája van, de az a motor, ami tetszene, ahhoz sok pénz és hosszadalmas átalakítások szükségesek(158cm vagyok, sajnos nem sok sm-ről ér le a lábam)
Elkellet mennem szókincsért, mert kifogyott a raktáramból, és mire visszaértem addigra összecsaptak a fejem felett a hullámok is de, mostanság már szélcsend van legalábbis egy darabig
Gárdony, a Velencei tónál. Nagyon könnyű megtalálni. A 7-es főút mellett vagyok közvetlenül, a gárdonyi MOL benzinkúttól kb 100m, jobb oldalon, ha Budapest irányából jössz.
Na mindenki itt cseveg mikor kint meg 10 fok van..ájáj motorozni srácok akinek elvonási tünetei vannak ( nekem mindig ) irány gurulni. Én most értem haza és jó volt nagyon, nem para
Aki velem tart szóljon várom szívesen egy lightos gurulásra BP-en!
Peace!
Wave-re nekem valami erősen 30 körüli összeg rémlik, annak idején én is olyat szerettem volna, de aztán mikor megláttam az árát, gyorsan letettem róla...
Ezeket a motoros balhékat, ahogy te fogalmazol, nagyon szeretem, mindig jó a hangulat
Biztos hogy ezt nekem szántad?!?
És amúgy motorozol, mármint más mocijával vagy csak ugy a feeling kedvéért el szoktál menni a motoros balhékra
Örülnék, ha meglátogatnátok
Nem sajnos nekem nincs se jogsim, se motorom.
Jogsit könnyen lerakhatnám, mert a párom családjának autósiskolája van, de az a motor, ami tetszene, ahhoz sok pénz és hosszadalmas átalakítások szükségesek(158cm vagyok, sajnos nem sok sm-ről ér le a lábam)
Amúgy Te milyen mocival nyomod? Utcán is mész?
Aki velem tart szóljon várom szívesen egy lightos gurulásra BP-en!
Peace!