Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vicces........
Neked se tölti be? Ki?
nekem sem
mi ez a link nekem nem tölti be?videó?
Hidd el van olyan,de nem is állítottam, hogy tökéletes vagyok.
igen, van 1 kis piercingem, meg már van 1 tetkóm is majdnem ott , de az a kép után készűlt.
3.-án kész van a Foxos is bibí...
Szasztok! Haverom eladja mociját. 2006 os ktm 640 lc4 supermoto, Akrapovic kipuval, überdurva hanggal és teljesítménnyel. 3e km, gyakorlatilag új, égeggyatta világon semmi baja, egy karc nincs rajta. Olaszból vete, hétvégimotorként használt.(kocsiba kell a pénz) Szívem szerint én venném meg, de nincs dellám rá. Vannak képeim róla, de adatkábelem nincs. De így néz ki, duplakiput leszámítva, ami ezen a mocin van. 1.3 irányár. 20/235-8878
Ebben sajnos igazad van de állat modon megy a srác.Igaz nem sm-esen fordul de kurva gyorsan, nem is értem hogy csinálja.
Igen az bizti!Csak multkor beszéltem az öreg T.Pistával kakucson és ő mondta ,hogy 3 dolog kell a msporthoz pénz,pénz,pénz hogy eredmény legyen,ebből van kevés,kitartás,akarat,tehetség ebből van sok csak ezek kevesek a msporthozí gy magukban!Ezzel csak azt akartam mondani lehet valaki belőle ha bírja a család anyagilag!
Azé belőle még szerintem lesz valaki.
Jó,itt mégállt a dobogó!Osztán elkúrtam,vissza kettő és ne 2.ba ment hanem 0ba, nem értem hogyan lehetett,a fejem előbb ért aföldre mint a lábam!
na jó nincs több.
Hopp még egy.
olyan képet találhatok rólad amin ktm el tolod 2006 ból?
Hűűűű!
Nemt"om mit szégyellősködtél itt, sztem aki erre a képre rosszat mond az fordítva van összerakva!
Csak azokat probáltam fényképezni akik látványosan mentek. .
Tartsuk titokban okes sherlockholmes!
ez az idei Szegedi verseny?
Sanya72 ő lehetsz te?
Fox ez jó!
Szasztok!Jövőre én is csatlakoznék közös supermotozásra veletek és még terveim közt szerepel bejárni az összes Magyar pályát is.Az idén próbáltam a H-ringet élőször de meg is fertőzött rendesen a filing.Azóta csak a pályamotorozás érdekel, persze 15év Mátra gyűrés után ennek már épp itt az ideje!Remélem jövőre sok aszfaltrajzolóval lesz szerencsém találkozni?
Most látom csak mert a szemem már nem a régi,köldökpiercing!?
ez a videó megunhatatlan most láttam körübelül 5-ödszörre