Nagyon fasza ez a kép! De miért görnyedsz egy picit? mondjuk a lényeg hogy menet közben ne görnyedj,nekem nincs meg a testtartásom Börni,ha esetleg jövőre összefutunk ringen, tudnál majd tanácsokat adni?
Basszus, de mennék én is! De nem tudok, a motort is kivonattam a forgalomból, bár mondjuk ez nem zavarna, ma is vircsaftoltam vele a fehéren, ahogy mondtad annak idején :-) De sajnos holnap az anyósomnál leszek, nem tudok kibújni alóla...
Amúgy is csúszkált ma a gumi a városban, nem tudom, mennyire tudnánk borítani a mopedet...
Szóval passz.
Ha lenne rá pénzem nem szórakoznék azzal, hogy feltöltsem ide te!
Imerem a srácot 3 éves korom óta a legjobb barátom. A motort is. Nekem mutatta meg kb először. Mentem is vele, mondjuk inkább csak utána... :( (dt125) Kurva jó vétel, nem kérdés. De nincs rá pénzem, és ha lenne is kocsit vennék mert már faszom kivan a tömegközlekedéssel. Ha vki akar egy kurva jó mocit, itt van. Befektetésnek se szar. Nem duplakipus, a félreértések elkerülése érdekében.
Slash! Müködik még az a gyöngyösi pálya ,ahol a mulkoriban együtt bandáztunk, mert lehet holnap turnéznánk arra a spanokkal ,vagy ha nem nyit már ki az idén, verethetnénk a Mátrában is! Mi bajunk lehet? Z
SmLaca, szia. El vagy veszve. Pedig ma "muzsikáltam" neked egy kicsit az ablakod alatt. 10 fok volt, egyáltalán nem fáztam. Kár volt kivonni a forgalomból a drótszamarat :-)
Hát én 1.4-et fizettem egy ettől többet futott, kicsit öregebbért. Szerintem vedd meg, csak az abrakovics 280E rajta. Ha igaz, amit mondanak, akkor ez jó vásárnak tűnik.
mikor megyünk ringre?
Nem érdekel a csizmádra acéltalp? Csak azért mert látom már szépen kivan járva a csizmád széle!
Amúgy is csúszkált ma a gumi a városban, nem tudom, mennyire tudnánk borítani a mopedet...
Szóval passz.
Imerem a srácot 3 éves korom óta a legjobb barátom. A motort is. Nekem mutatta meg kb először. Mentem is vele, mondjuk inkább csak utána... :( (dt125) Kurva jó vétel, nem kérdés. De nincs rá pénzem, és ha lenne is kocsit vennék mert már faszom kivan a tömegközlekedéssel. Ha vki akar egy kurva jó mocit, itt van. Befektetésnek se szar. Nem duplakipus, a félreértések elkerülése érdekében.
DE hol van az még?
ma elvonási tünet kezelés volt