Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva! Mi kergetőztünk Kakucson... toltalak lefele egy 5-6 körig aztán elengedtél...majd utána mentem 1 gixer után, és akkor kicsúsztam.... Emlékszel?
az a csizma már kuka
igy görnyedve nyomom ( alig fért el a pulover az overall alatt )
mikor megyünk ringre?
smhooligan!

Nem érdekel a csizmádra acéltalp? Csak azért mert látom már szépen kivan járva a csizmád széle!
Nagyon fasza ez a kép! De miért görnyedsz egy picit? mondjuk a lényeg hogy menet közben ne görnyedj,nekem nincs meg a testtartásom Börni,ha esetleg jövőre összefutunk ringen, tudnál majd tanácsokat adni?
M15 ipari park felé
Azt én se mondtam hogy tökéletes vagy (nehogy elbízd még itt magad ), de pont elég jó ahhoz hogy bármikor lehülyézzek bárkit, aki mást mond!
Hát az anyós az mindenható! Azé ha hallod, hogy 4 drz meg 1 sxv450 lezúzza Egert, integess barátságosan, mi leszünk azok!
Te, amúgy hol van ez?
Basszus, de mennék én is! De nem tudok, a motort is kivonattam a forgalomból, bár mondjuk ez nem zavarna, ma is vircsaftoltam vele a fehéren, ahogy mondtad annak idején :-) De sajnos holnap az anyósomnál leszek, nem tudok kibújni alóla...
Amúgy is csúszkált ma a gumi a városban, nem tudom, mennyire tudnánk borítani a mopedet...
Szóval passz.
Ha lenne rá pénzem nem szórakoznék azzal, hogy feltöltsem ide te!
Imerem a srácot 3 éves korom óta a legjobb barátom. A motort is. Nekem mutatta meg kb először. Mentem is vele, mondjuk inkább csak utána... :( (dt125) Kurva jó vétel, nem kérdés. De nincs rá pénzem, és ha lenne is kocsit vennék mert már faszom kivan a tömegközlekedéssel. Ha vki akar egy kurva jó mocit, itt van. Befektetésnek se szar. Nem duplakipus, a félreértések elkerülése érdekében.
Slash! Müködik még az a gyöngyösi pálya ,ahol a mulkoriban együtt bandáztunk, mert lehet holnap turnéznánk arra a spanokkal ,vagy ha nem nyit már ki az idén, verethetnénk a Mátrában is! Mi bajunk lehet? Z
igen jól tolod ha meg lesz a nagyobb gép én is megtanulok egykerekezni rendessen az biztos!
DE hol van az még?
Megtaníthatnál engem is basszus
http://www.sportmotor.hu/motor...
ma elvonási tünet kezelés volt
Ferkepappa, az előfordulhat hogy láttalak ma motorozni szekszárdon?
Talált sülyedt.
pedig ez a valóság
ma sikerült elősször kanyarból kifelé aszfalton csúsztatnom.Igen király volt
SmLaca, szia. El vagy veszve. Pedig ma "muzsikáltam" neked egy kicsit az ablakod alatt. 10 fok volt, egyáltalán nem fáztam. Kár volt kivonni a forgalomból a drótszamarat :-)
ez nem szegeden van?
Hát Gyöngyösön a csizmában meg a bőrcuccban nem voltál ilyen kecses :-)
Hétvégén volt mocizás?
Hát én 1.4-et fizettem egy ettől többet futott, kicsit öregebbért. Szerintem vedd meg, csak az abrakovics 280E rajta. Ha igaz, amit mondanak, akkor ez jó vásárnak tűnik.
Video. Nekem behozza pedig.