Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor megláttam az árakat nekem is ilyen lett a fejem
hát nem egy olcso pálya mit jelent a rendes öltözet nekem egyenlöre krossz cuccom van pár mázsa az nem jo?
260 euró?
de én tudok 1kerekezni is meg stoplizni is,jaaaa pályamotorozni azt még nem
30 euro a napi díj 9 től 6-ig ebben van 1 óra ebédidő amit sajnos be kell tartani.Fél óra gokart,fél óra supermoto,ha nincs gokart akkor folyamatosan lehet gyepálni.rendes ruha kell,meg a pancsit csak egy irányban lehet használni semmi más szabály nincs.
Van azért ott SM-nak való terep is
elöre 120/60 hátra 165/60 vagy 160is jo a lényeg az ár értek arány
Hé Papa! -csak!Felétek mindig van valami buli!
http://www.ktmhungaria.hu/KTM-...
Mi sportmotorokkal voltunk azoknak tetszett a terep.
Rajtam kivűl még 1-2ről tudok, aki hajlandó elmenni pályázni, uh kénytelen leszel velem jönni .
Voltam párszor a 625-tel, nekem bejött nagyon
Mondjuk nemrég olvastam a hírekben hogy ott is kezdenek keménykedni a kékek, szal lehet hogy rövidesen ott is vége a jóságnak
el is felejtetem meg sunázom köszi
üdv smhooligan!info kéne pannoniaringröl menniy a pálya diij hogyan van mik a szabályok idén énis csatlakozni szerenék
Csavarbót
én még soha nem voltam, munkatársaim invitálnak
jó birta a kis csávó 2-3 letiltott meg se nyikant
jah nincs valkinek lánkerék felfogato csavarja olyan kupos a hátso kerékkhez
Párszor már voltam én is ott, tényleg sokkal jobb a helyzet és nincs is messze. Széles jó utak, gyér forgalom, fogyelő autósok, jó kaja, szép hely, kanyargós szerpentinek. De szerintem SM-nek túl gyors a terep.
Sziasztok, társakat keresek tavaszi motorozáshoz Máriapócsi pályára ,én Debreceni vagyok.wr 450 nel.
jah amugy rere
ezért tiplizek inkább át szlovákiába, ha már szerpentin kell.... de azt majd nyáron
Kato menj be holnap a volt Fléhner boltba ami mistmár Reál ott találsz szerintem,rendes bent a csávó
jó pasik nem gyárnak tömeggyár szórakozóhelyre
eger fele nemigen, miskolc fele ismerősebb a terep
Milyen méret kell? Elsőből van vagy 50 db, akár új is, és 60-70 %-os hátsók is vannak még...