Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy gyuri bácsi veled volt?Ez azt jelenti igen nagyokat tudsz blöffölni jobb ha oda figyelek a dumádra
Szépek így egymás mellett.
hali ez a dob elado?vagy mennyiért mennek fasza de már hegesztetted a csövét?
csak halkan jegyezném meg, hogy a fogadásunkat is megnyerted!
Ebay: Artikelnummer 250360520512
Ok, dobj egy smst, van egy haverom, ha jó rá akkor szerintem megveszi, nem "megnézi"
Szerintem jó, de holnap megmondom pontosan. Az ára a bolti ár 60%-a...de azt is csak reggel tudom megmondani.
te giraffe, ez 2002es LC4re is jó? ha igen mennyi az ára?
Eladó egy vadi új Beringer fék, 310-es tárcsához adapter nélkül, 16,5-17"-os felnihez is jó!
Higashi!
csao
csak óvatosan merem mondani hogy tegnap megnyertem a pókerpartyt aminek a végére el is szédültem
Siess haza.....!Épségben...!
LaciCRM! Itt a dob, amiről beszéltünk. Nézd meg, hátha érdekes lehet...
kicsit járattam őket, amjd fényképezgettem!
Nahát, ilyet is látni ?

Kérdés , hogy bármi VALÓDI eredményre vezet -e, vagy csak porhintés...

( A paksi erőmű 2-es reaktor balesete jut eszembe ilyenkor. Pár éve , amikor a baleset történt, felfüggesztették állásából és azonnal kirúgták az üzembiztonságért felelős vezetőket, hogy példát statuáljanak.
Aztán másnap megbíztak egy külsős céget ugyanezzel a feladattal - mer' ugye a munkát el kell végezni. Fura mód, az elbocsájtott úriember felesége volt az ügyvezető a cégnél, aki a megbízást kapta... )
Hoppá...
Ha lezizzensz Szerencsre, én bizisten gurulok veled egy kört!

Ittis 10 fok van!
MAMS fegyelmi határozat Hát ilyet se lehetett elképzelni régebben. Hátha lesz valami változás!
Valaki nem jön gurulni, már süt a nap ezerrel?Itt Bp-en legalább is Mindenki be van fordulva?
Lehúz6nának saját magukat .....
Bárcsak így lenne, a lehúzós banda meg mehetne a süllyesztőbe.
Mondjuk fejőstehenet úgyis talál.
Te...nézzél már ki az ablakon! Tök jó idő van...

De azért jó csúszkálást
hali, ma pont nem jo, percek kérdése és indulok osztrákékhoz csuszkálni. De ha jo idö lesz egyszer.... akkor go
Na szevasztok, egy hét mulva jövök!
fan-dee-na! mindenkinek!