Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sm pajt tud segiteni tuti
üdv!slick gumit keresek még mindig!bármi érdekel 2mm fölött
jó nagy probléma nincs csak az a golyó tört le a végéröl csak kölcsön vas volt és nem igy hoztam el azért szeretném megcsináltatni
Hááát, a KTM-hez csak a fékkart tartó csavar 1.500,-....
köszi,nekem a sac per kb is jo 1000 vagy 4-5ezer?
Jó, rendőrség ide vagy oda, azért az elmúlt években eléggé elszabadult a pokol a Mátrában, de erről nem csak a motorosok tehetnek.
Azt is holnap tudom megmondani...
ma dobtam egy oldalast egy kölcsön géppel
Nemtom...utángyártottat tudok, de annak is csak holnap tudom megmondani az árát...
nekem meg ltz400 ra kellene renthal kormány, vagyis nem nekem, hanem egy vevőmnek.
tudnál nekem segiteni érdeklödnék ltz400 fékkar milyen árba lehet kb?
mert már megint nem mentem!
akkor sejtem a választ
Kérdezd őt, én nem nagyon mentem vele. De fülig ért a szája...
az durva valóban
Én voltam...nézzél be az Endurodross topikba
Foxy! Lehet, hogy túl nagyok az igényeid...
Szió!

Naon tuti ! Kb. 3000-en voltunk, de egy "jó" pasit sem láttam, na ez már durva!
motorikusan mi a vélemény?
sajnálom az aksit,lehetséges hogy a sok töltögetés vákta haza?vagy elöregedett?
sajna még hideg van. a 24esen meg a jó idővel, jönnek a hihetetlen rendőrségi erődemonstrációk. mert ugye a motoros a legnagyobb probléma kis hazánkban, ha már ez is el lesz intézve, akkor minden rendben lesz.
Miután kicseréltem a gyertyát, nekem minden rúgásra beindult. Holnap meg veszek bele aksit...
az komoly azért nem indulhatott akkor már csütörtökön se,nem megy a berugás neki nekem se mennt könnyen az elején
Úgy más a helyzet.
Kár hogy még nincs itt a jó idő, mert akkor elmehetnél Egerből a 24-esen Gyöngyösig, aztán vissza ugyanezen az úton.
Itt szépen kitudnád próbálni, de ha nem ismerős a terep akkor Luki biztos felvezetne az SMR-el!
Kicsit szívtunk ma vele...egy új akkumulátor, és egy gyertya kellett kapásból...motorozgatott, ha berúgtam neki...