Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a "könyvböl megtanulni dugni" sikertelensége tán tapasztalat?
van még vki? insomniások?
Vega......mond Mykinak hogy inkább a házáról tegyen be képet az már kézre áll neki
van még erről a mociról kép? annyira kikúrtjól néz ki ezekkel a felnikkel
oké nagymatel@freemail.hu
MSN !
láttam egyik képgaléria alatt hogy irt valami okosat ugy hogy még a fényképező tipusát sem tudta ...

kussojjá

Én mondjuk abszolút hülye vagyok a fényképezéshez (azt is úgy csinálom mint a lövészetet hogy lövök ezret úgy nagyjából irányba aztán csak talál 1-2 ) de sztem így távilag kb. annyira sikeresen lehet fényképezéshez tippeket adni mint könyvből megtanulni dugni...
láttam a képeket adatlapodon, királyság!

meg látom a fotozást is vágod fuji finepix s5600 -as gépem van tudnál valami jó beállitásban segiteni mert mindig elkenődik a kép? E-mailben vagy valahogy ne offoljuk szét ezt a topicot
majd less el egy pár trükköt
szeva szomszéd ma voltam a telkeden
Ja nyomtam rendesen amíg bírtam
8000.- nem gáz viszont maeglátod felejthetetlen élmény
Fotogépet vigyél......Én már sok ilyenen voltam külföldön jó fotokat lehet csinálni..na meg ugye itt régen nyomtuk is a bemutatókat de nagyon gáz itt ez is magyarországon.. Inkább lettem volna focista NA de mindegy dolgozunk aztán szabadidőbe moci ez van nem sírok élvezzük amit lehet nemigaz
Ja majd ha pesten járok összeverüdönk egy csapatásra
Én sosem voltam még már nagyon várom
Úgy látom te úzted is ezt a sportot

Az még kicsit gáz hogy 8ezer lessz a beugró
ó fene a szádat...jó kis fmx-re mennék én is de sajna nem érek rá:(:( Jó buli lesz tuti.
Azt hittem Pesten lax...max ha erre jársz szólj azt gurulunk:P
köszönöm és ha esetleg te(ti)jártok erre szivesen viszonoznám
ja meg néha Budapesten is lakom , Rákoskeresztúron
Gönc City ami pesttől 250km re van pontosan miskolc irányában kell továbbmenni még fel a szlovák határ felé

Holnap este megyek is szlovákba freestyle lessz a steel arénába kb 30 km
Merre lax amúgy ha megkérdezhetem?
jáu estét
áðißá€$i na várod már az SMC-t ugye :):):) Remélem mihamarabb nyomatjuk majd itt a XIX-XVIII -banben
Jó estét Én is mindenkinek :P
jóó estét mindenkinek
így van