Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te meg azt mond meg nekem e , hoy ha egy motor 3 hónapig áll a garázsban sztenderen, miért kezd folyni mind három telójából az olaj, és a nyomás ki volt eresztve belőlük elől .... cserekérdés a válaszért
Asztat mongyad + nekem, miért van az h a bergemnek tegnap folyik a vizszivattyuja , ma meg beinditiom ,megyek vele tökön -paszulyon át, aszt meg se cseppen, pedig csurig van a hűtő
Tavaj volt cserélve, máris elöregedett?
Magától meg kértem valamit pár napja de, eddig még válaszra sem méltatott ...gondolom ez betudható maghasadásának
amikor először elmentem akkor kelllett volna mondani
nembaj igysem értette mibajom
hát akkor kicsit rosszúl alkalmaztad a menő szöveget. csak hogy értsd: I'll be back! = I will be back! = Visszatérek!
azt mondtam ma a húsboltba miután visszamentem valamiért amit elfelejtettem hogy ÁjLBIBEKK
megtetszett ez a duma
majd mondjad lacikának, hogy adja meg az msn-emet. hogy élőben közvetíthessem a nagy berúgásaidat...
bibííí nekem már megérkezett!
ez első hátsó egybe ennyi ugye? mert akkor kéne egy pár fekete, mikor hol tudjuk elboltolni?
Okéj
csöcs!
nem vok otthon,este felmegyek.
apu beelőzött.
12.500,- és van fekete, meg fehér
Herr Spaniol
uforj már fel msn re lécci
szia!
még nem jött meg nekem se. az idomokat már leszedtem ,készen állnak:)
meg ha megteccik havernak, lehet neki is kell egy pár excbe
az én bergembe kéne, mi pénzért osztogatod?
helyesbítek. akik L vagy XL méretet rendeltek. este lemérem a kért méreteket is.
na emberek ma megérkeztek az első pólók, aki eddig rendelt, annak legkésőbb keddre meg fog érkezni!
hööööööööö?
Én meglepődtem rajta egyébként mert nem volt anyyira hangos! Olyan kellemes
És hallasz még/már