Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van több garnitúra is...milyen moci?
Háj evribádi!

Beröffentettem ma a járgányt! 3. rugásra indult!
Dob persze nem volt rajta húú de zsir hangja volt
hella
Giraffe eladó még az a bukógomba amit berg topicba irtál?
Attól függ, mikor látta utoljára őket...
csincsen is új képem!
Szerintem tetszenek neki az új képeid...vagy nem
Asszony? Anyós
most nézem, hogy ma még nem is jött a postás!
Gyanús volt nekem az a galamb amelyiknek a hátára kötöztem.... Tudtam hogy nem szabadott volna megbíznom benne....
Most beszéltem zasszonnyal, szerdán reggel adta fel de nem elsőbbségivel, hanem simán
Ha ma nem kaptad meg, akkor hétfőn ott kell hogy legyen. Lacika KJC-nek is ugyanakkor postáztam, ő nemtom megkapta-e?
na várj, gondolkozok.....mert ugye még akkor nem ismertelek....a KTM klubbot sem....de biztos volt valami/valaki a közelemben
hogyan adtad fel a levelet? még nem ért ide....
Hát az tény, hogy ezeknek a játékoknak sok köze nincs a valósághoz... Mindenesetre jól elszórakozom velük
És kitől másztál a falra
mondjuk teljesen sötétben, villanó vaku mellett, egy komolyabbat wallride-olni, azért nem egyszerű. a legtöbb esteben ilyen arckifejezéseket szül.
Már akkor is az értelmes arckifejezések mestere voltál

/Mondjuk bagoly mondja... /
ezek a játékok tesznek egyszer a sírba! itt egy 10 éves képecske
Kato28! Szívesen! Nálam ez így működik...
Csörögj rám!
Rooftop kollégának külön:
BMX Star
jó móka! (téli edzés... )
Play Now
szia
a köridőmérő nem kell.
én motorex olajat használok,azt hiszem még van is egy olajcserényi.
a bukógombám meg ameddig bírja addig jó lesz nekem,aztán majd nézek valamit . köszönöm , hogy szóltál ,de most télleg nem nagyon kell semmi.
Szia,
Igen kerestelek. Van pár szett bukógomba nálam, ha még szükséged van rá. Olajat is kapok hamarosan (10w50 Castrol), meg a köridőmérőt is meg kéne dumálni.
' az idő pénz ' - mondta a pincér, és ennek jegyében hozzáadta a dátumot a végösszeghez...
Jó éjt Drága!

Szép álmokat Mindenkinek!