Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocsesz 7 oldal
nem szar csak kurva nehéz a videokba meg nézheted supermotok közt bár nem az asszem 6 dik ablak miki2 miki gyakorol 2 be van
Azért valljuk be, terepre vagy pályára egy 620-as átlagos földi halandóknak "kissé" sok a jóból...
te is alszol sanya
nekem mondod megs nézik
Rendben.
Ja...az úgy tényleg elég nehézkes lesz...papíros az teljesen jó volna túramotornak...nem mintha lenne miből akár megvenni, akár túrázni
...egy helyen volt a gyülekezőjük velünk, csak szemmel vetkőztettük egymást ...pompomoscsajok vs. crossosfiúk
Na végre!Beültek már a tyukok a helyükre, immáron megyek én is mert -ok.További jóccakát mindenkinek!
Kössz Sanyika ez jol esett,de ugye nem őket kellett elkapni a csarnokban?
Azért kössz!Gondolkodom a dolgon.
lenne egy 620 as ktm papir nélkül
nem tudom nincs veszve semmi de inkább suzuki párti vok
Ja...bár jó lehet akár a pozitív is...
620 mi? Hogyan, mennyiért stb?
Mármint egy negatív sablonra gondoltál?
Gondoltam, csak vicc volt.

Mi lett az SXV projekt-el?
Mondjuk ha volna hozzá egy szerszám, üvegszálból párezer forint költségből meg tudnám csinálni neked...
Tudom, te nagyon pedáns vagy a mociddal ami részemről nagyon tisztelendő ...ez manapság nagyon ritka, tiszt. a kiv.-nek.... ......................a képet meg
nem zsolti az oszlopos része bejáro
Nem akarok teljes mértékben Replicát építeni, csak szeretném egy -két ,pár évvel ezelőtti terveimet megvalositani!Lessz pár dolog amit átdolgozom a vason és lehet,hogy tulcsicsázom kicsit de az az igazság,hogy nem csak motorozni szeretek hanem barkácsolni is ezt azt!

KEZEKET FEL!