Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Addig jó ...ha tudnának gondolkodni a tied biztos leválna rólad, mert nem kap csajtot
Agyatlan faszfej
Hali
Én is itt akarok venni.Nézzél szét.
www.fc-moto.de
Az meg memory zavaros mert nincsen agy
helyes....a folyam elkezdődött és isszák az infót ....mintha megcsípte volna valami a vádlijaimat
beszéltem a tulajjal annyit mondott,hogy küld el nekem a tel számodat én meg elküldöm neki és fel fog hívni,mert most dolgozik épp.
06303314688 ez az én számom
hoZÉ Zolika jelentkezz be légyszi!Ha jössz egerbe a közeljövőben szolj előtte és elmegyünk a sorompóba!Ok?
Akkor kérdezd meg tőle mikor elveszted a fonalat
Mondom a f@szom tudja
Bizony-bizony!
Itt is hallgatóztam ám!
Hát, ha az se tudja akkor ott a baj már nem kicsi
Én magamon kívűl a f@sz tudja mit csinálok néha
Láci té á kátéjém kémé vágy, áz már biztos
nincs rá szükség,nem élek nemi életet csak magammal,azaz mmagamon kívül nem élek nemi életet mással!azaz vagyis ...de...hát...
Bocsi de a ferka már addigra megvolt,épp talmi tesztmotorját készültem kipróbálni!csakis a helyes beállitások végett!
Mit kérdezett Stefáno...Lácikám ném ákársz meni á ferárimmmál, mert szetintem nem húz elege, lehet csák kizenketo henger megy
Igaz stefano megjegyezte,hogy miért épp egy ktm-be botlottak megint?Na nem pont igy adta le ,de azt is csak viccnek szánta.
Na ez már egy kicsit huzósabb!Nem győzök csak tanácsokat adni mindenkinek! De van látszatja!
...nem,azt külön kell felraknom ha teljes portrét szeretnék
Na és mekkora karod van,hogy ráfér árpi szép hajkoronája?
Miky, válaszoltam neked mailt...kösz azz érdeklődést
Pedig Mceky(sk. dedikálás) kicsit nagyobb könig mind a 30kg-os Himike ...Zámbó Árpi portré van a bal alkaromra tetoválva, odaadnám érte, csak nem jön le
Engem is hivott a srác az infotol.Azt mondta,hogy februári számban fogják leadni a cikket!
Olyan vagy...mindig elrontod az ember játékait...
Hellotok!
Sanyika!Sajnos McGrath-osra nem cserélek semmi pénzért! ------de-!esetleg fekete páko v. zámbó árpi fotó-poszter még jol jönne!