Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Auneres ismerős van, de katalógusból rendelni nem éppen a olcsóbb.

Ezért szoktak sokan összefogni és kimenni börzére.
Baján a Suzuki kereskedésben(meg van ott egy nagy karosszéria-műhely, motorszerviz)meghoznak neked bármit az Auner katalógusból 3-4 nap alatt, 270-el számolják most az eurót...
Szió!

Régebben én is szoktam oda (Hirtenberg) kijárni, de utca ruházaton kívül szinte semmi sincs csajoknak!
Mivan nem hiszel nekem
Igen, de azért valahova rögzítsd is le a motoron nehogy elhagyd!
ha üzemóra mérőt akarok a motorra akkor azt csak a gyújtókábelre kell kötni és kész?
sztem go flomarkt a sogoroknál azt utt tuti lessz megfelelő darab Flomarkt
haver pl: fox v3 sityakját 169 juróért vette?
Ha már megszólítottál, akkor válaszolok szívesen. Ha visszaolvasod, akkor egész sok példát emeltünk ki, amit az apukád biztosan ért, ha te nem is. Nekem elég nagy gáz volt, hogy a Robby Gordon autójára azt mondja, hogy egy H3 Hummerből készült...és ez csak egy, ami a tudatlanság/érdektelenség kategóriát feszegeti...Én nem azért támadom, mert Várhegyi F.-nek hívják, hanem azért, mert hibát-hibára halmoz. Sztívesen csinálnám, hidd el, mert engem érdekel az, amit csinálok. És ezt nem itt kellene megvitatni, hisz ez egy supermoto fórum, ezért szívesen megadom a számom, ha gondolod: 20/914-7321 Pribula Adrián...
ne haragudj, de kommenteken keresztül ecseteltük számodra, hogy mi a probléma! ismét felsorolom: mind technikai, mind emberi felkészületlenség, hiányos nyelvtudás, érdektelenség, felületesség/unalmasság. Hogy hogyan lehetne ezt jobban csinálni? több felkészüléssel, retorikai továbbképzéssel, nagyobb sportág ismerettel. 10 sportág élmezőnyét és történéseit, nem mondom azt, hogy könnyű, de nem is nehéz nyomon követi, főleg, ha az ember ezért kapja a fizetését. meg kell hogy mondjam, én szinte mindenkit kibasznék az itthoni eurosporttól, a felsorolt indokok miatt! P.L. fia, P.L.
megint csak szapulod de példát nem mondanál, hogy mi is vele bajod. pofázni mindenki tud, de tenni nem tennél semmit. ha szerinted olyan marha jó vagy akkor CSINÁLD TE! miből gondolod h te olyan jól tudnád csinálni? de mint már említettem, mondj példát, mondjad mi bajod.
mindezeket én nem elfogultan írom, ugyanis egyáltalán nem vagyok elfogult ha apámról van szó. nekem se tetszik minden amit csinál.
lényeg, hogy nem az a megoldás hogy csak szidsz valakit, mert ha csak sirámkozol/siránkoztok, attól nem foganak megváltozni a dolgok. az ilyen problémákat nem így kéne megoldani.
egyelőre ennyi: V.F. fia
Itt lakik nálunk, még valami nagyanyai ágon rokonom is de, még egy szót nem váltottunk soha, pedig nekem is lenne egy kis kommentem hozzá
szio hogy vagy?tutko a ruha
Egyszerű, de tudom vicces hasonlat: A Mc'donalds-ban is dolgozik sok ember, nyilvános, hogy mennyiért, de úgy, mint aki citromba harapott. Őket sem, és a kommentátorokat sem kényszeríti senki sem, hogy ezt csinálják. DE, HA CSINÁLJÁK, AKKOR LEGYEN SZÍNVONALAS, ADJANAK BELE APAIT-ANYAIT! Ha nem fizetnek, akkor hívjon olyan versenyzőt, aki szívesen bemegy, és adja a szakmai tudását az ügyhöz. Ennyi...Szívesen bemegyek, ha lehet...
még mindig itt van melletm a fia és mondja hogy régen az volt hogy az apja amikor kommentálta a forma1et akkor ő is kiutazott és a helyszínről kommentált most a magyar eurosporton az van hogy évente 1 ember megy ki külföldre és az is csak egy versenyre nem pedig az egész szezonra

külföldön az apja beszélt külföldi eurosportosokkal és ők 5x annyi pénzt kapnak és csak 1 sportágat kell kommentálniuk, oszttársam apja pedig kb 10en valahány sportágat közvetít (k1, bob, motogp, dakar stb.) szval teljes szakosodás sincsen nem tudnak mindenhova szakembereket "kiállítani"
na itt van mellettem a fia és ő üzeni hogy az interjúknál nem ők fordítják le a szöveget hanem rámondják a fülesükre hogy mit mondjanak és azt KELL elmondani nekik, és nem úgy van hogy beül a vacsora után és elmond valamit ami éppen eszébe jut hanem elötte órákat készül (ezt én is láttam amikor náluk voltam kint grilleztünk velük és még akkor is olvasta az anyagokat) és a dolgok nem úgy mennek hogy az eurosport (HU) dönti el hogy mit csinálnak hanem a franciák döntenek a műsorról stb.

amúgy soroljatok hibákat és mi nem tetszik és talán lesz vmi.
élőben megy a közvetítés, szóval ők fordítanak, vagyis nem fordítanak!
A nyelvet lehet, hogy jól nyomja, csak a rövidtávú memóriája kicsi, mert leragad az első mondat fordításánál, és nem érti, hogy mit mond utána az alany...szerintem monnyon le!
ok beszélek a fiával hogy megoldódjon a probléma, azt a fordítást meg valószínüleg nem ők csinálhatják vagy nemtom mert az apja jól nyomja a nyelvet
Ezt nem lehet kihagyni! 21 év (többnyire autó-) versenyzés után is hátborzongtató élmény, ahogy a Sanyi, vagy az űrlény-Gordon jött. Eszméletlen. Attól félek, hogyha versenyzőként eljutnék egy ilyen futamra, akkor a depóban is náluk lógnék, ahelyett, hogy az autómat szervizeljem...
Foxgirl!

Szólok tesómnak (pohi)és még ma megkeres itt a fórumom!
aj-aj,itt komoly kavarodást látok. Én úgy tudom ahogy imént is leírtam,meg nekem pénzt is kell adnom neki.Remélhetőleg az este folyamán jelentkezik aztán tudatja h mi lesz
Hát meg tudom érteni, hogy fájt a szíved.
Pff, ha én bejelentem a főnökömnek, hogy csá, én mentem rallyt nézni 2 lehetőség lett volna:1 vagy elküld melegebb éghajlatra, de jó gyorsan 2: eljön velem. Viccet félretéve, a főnököm egyben a pasim is, és akkor elég sok motor állt a műhelyben, ugyhogy muszáj volt kihagyni.