A képen látható bukógombák keresik az új gazdájukat. Teljesen alak, és méretpontos, csak jobb anyagból van...Fehér és fekete színben. KTM-re és Husabergre, de minta alapján bármihez tudok készíteni!
én üzenném neki azt, hogy több technikai felkészültség, összeszedett gondolatok, érthető és értékelhető gondolatmenetek, valamint az interjúk fordítása legyen pontosabb! mert ha oda került, biztosan nem azért, mert nem tud az adott nyelven. ráadásul, ha én le tudom fordítani, szinte szinkron szinten az angolt, akkor neki is mennie kellene!
Én azt mondtam a főnökömnek, hogy ki is rúghat, én akkor is kimegyek. 4 órát voltam kint, és kiirattam rá 1 nap szabit. De megérte...Csak amiatt fájt a szívem, hogy miért nem én megyek ott...
Illetve kommentátor se beszél rajta...érdekes volt, hogy amikor megnéztem, akkor hallottam végig magunkat (Atys+én) ahogy kommentáljuk az elhaladt versenyzőket. Érdekes, hogy az esti RTL-es összefoglaóba csak azt retusálták, amikor a Palikot vicceltük...
Nem, tényleg írjál nekik. ök most költöznek és adnak kedvezmények. Én még soha nem vettem náluk valamit ami nekem anji bekerült volna mint ök írnak az oldalon !
Hm, hát mit gondoltál ? Te Alpinestars cuccok akartál ! Ök a legjobb árak adnak. Irjál neki egy e-mailt ( ha nem találsz azt, amitt keressel), ha tudsz milyen cucc akarsz és kérjél egy árajánlatot !
Ezt hosszú lenne kifejteni itt írásban. Kicsit olyan, mint a Lapaj (Dávid Sándor) volt. Már annyira nem önálló személyiség, nincs mindig saját, összefogott véleménye, vagy csak nem tudja előadni, de nem ez a baj. Felületes, iszonyatos hülyeségeket mond, és tényleg nem tudnak egy interjút élőben lefordítani, még a saját szavaikkal sem. Tudom, hogy szoros a költségvetés, de hidd el, lenne olyan aktív, vagy nem aktív versenyző, aki akár ingyen is bemenne, segíteni közvetíteni. Csak hát ez is sportdiplomácia, és erőlködnek a Dakar kapcsán olyan 'szakkommentátorokkal, akiken hallod, hogy nyűgnek veszik, ha ott kell lenni, és beszélni kell...Olyan ez, mint a Forma 1. Amikor 36 autó volt, és selejtezőket vívtak a versenybe kerülésért, már akkor is megismertem mindenkit a sisakjáról, mert érdekelt. Aztán jött a verseny, és a kommentátorok össze-vissza bénáztak, rendre összekevertek mindenkit, pedig nem kevés pénzt kaptak érte, és ha szerencsés volt, akkor a helyszínről közvetíthetett...
Hello! Olvasom hogy nem tetszik a Várhegyi kommentárja ha van vmi építő jellegü ötleted akkor mondd el mert a fia az osztálytársam és az apjával is szoktam néha néha találkozni akkor talán ellehetne neki finoman szépen udvariasan mondani hogy mit kéne finomítani a kommentárján, vagy a fiának mondani hogy noszogassa az apját hogy a mai ,,fiatalok" mit szeretnének hallani a kommentárban... és talán hátha sikerül
szioka!
had kerdezzem meg h emlegetted h alpinestar borrucit szeretnel venni es h van ismerosod aki esetleg olcsobban hozza?
az lc4 hez en is szeretnek venni es lassan el kell kezdenem nezegetni mert februar elso heteben jon a moci.
meg egyedul azt nem tudom h cordurat es bort vagy termoflasht es bort vegyek .
Az Eurosport az egy nagy sz@r! Nincs se cross, se enduro-cross, se supermoto, és most már GP( moto gépé, ahogy ŐK mondják), se freestyle semmi, vagy, ha közvetítenek is valamit azt is hajnalban, kösz, ki nézi? A síelés minden verzióját agyvérzésig nyomatják, jah meg a póker, az nagyon kell. Dühítő
És akkor a közép-európa rallyról már ne is beszéljünk. Itt volt és mi mégse tudunk róla semmit. Élő közvetítést még a magyar csatornán se láttam( bocsi, ha tévedek)
az is elég durva, hogy az interjúk fordításanevetséges színvonalon folyik. lefordítják az első, a tizedik és az utolsó mondatot, egy 3 perces interjúból.
Én 5 évet tereprallyztam, meg 1-2 év szerelés, de egyszerűen felháborítónak tartom, hogy milyen brutálisan gyenge színvonalú a közvetítés. És most nem arról van szó, hogy Palik, vagy nem Palik, de hemzsegnek a Várhegyi kommentárjai a hibáktól. Olyan hibák, amiket, ha ránéz a képernyőre, már akkor sem mondana ki, nemhogy akkor, ha ezért kap fizetést, és az a minimum, hogy nézzen utána... Tudom, könnyű kritizálni. Szívesen bemennék és segítenék neki, ha lenne rá lehetőség...
Úgy tudom,hogy megy hozzád holnap Biker1000 kolléga.Hány körül várod,mert utána jön hozzám aztán h mire számítsak,ha nem jelentkezik addig
Nem, tényleg írjál nekik. ök most költöznek és adnak kedvezmények. Én még soha nem vettem náluk valamit ami nekem anji bekerült volna mint ök írnak az oldalon !
Sajna nincsen ismim aki olcsóbban hozna rucikat. Itt ajánlották, hogy keressem meg pohi-t, mert Ő tud valamit.
Én ezt néztem, de csincsen 700 euro alatt.
had kerdezzem meg h emlegetted h alpinestar borrucit szeretnel venni es h van ismerosod aki esetleg olcsobban hozza?
az lc4 hez en is szeretnek venni es lassan el kell kezdenem nezegetni mert februar elso heteben jon a moci.
meg egyedul azt nem tudom h cordurat es bort vagy termoflasht es bort vegyek .
Most oksi, csak itt is ugyanannyi a ruci, mint máshol!
Köszike!
És akkor a közép-európa rallyról már ne is beszéljünk. Itt volt és mi mégse tudunk róla semmit. Élő közvetítést még a magyar csatornán se láttam( bocsi, ha tévedek)
http://sziszifusz.szie.hu/~laj...