Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell áldás, így sem megy tönkre!
Nem csak volt, van is!
Kár... jó kép nagyon.
De az első is fasza - gondolom az te vagy!
Hajrá!
Nem csak volt, van is!
Az adatlapomom? Nem! Az egy netről lecsípett fotó.
Mert ott volt ez a motor eladó, egy ismerősnek. Valakinek megtetszett itthon, és megvette. Azóta alig ment vele, és már lassan 1 éve én tárolom. Nincs ideje menni vele, ezért eladja a motorjait. Ezt még felspécizni? azt nehéz lenne, mert minden rajta van, ami létezik...
Biker1000,
az utolsó képeden Te vagy?
Várjál mindjárt kontrázik. Az én SMR-em alatt is volt olajfolt Giraffe műhelyében...
én is örülök hidd el. de annak is nagyon örülök, hogy az SM által ilyen barátaim lettek!
Hazafelé kérhetsz rá áldást a Vatikánban! Róma környékén van!
De ha komolyan érdekel el tudjuk hozni.
Szép kis történet, és nagyon szép a motor ! Miért kell amicsiból behozni? Megspékelitek egykét tuti cuccal és eladjátok?!
biker olyat mutass Zsoltinak ahol nem frissen van felmosva a motor alatt
Ez aaz!
És ráadásul pont 7-es!
Ilyen kell nekem!
Lukító eddig is beteg voltál csak nem tudták mire fogni

örülünk,hogy jól vagy
ebben igazad van nem kell semmihez nyulni mi van az iwiw vel bejelöllek eltünsz bejelöllek eltünsz ez megy egy hete kéne beszélnünk megihatnánk egy kóóóvééét v mikor üzlet
amióta a balesetem volt, jóval többet gondolok a motorokra és a betyár kis társaságunkra. normális ez, vagy nagyon megütöttem a fejemet? tegnap 10 percre kiengedtek az udvarra, egyből mentem szerelni, meg simogatni!
Hát én is kipróbálok szinte mindent amire lehetőség adódik de én még kis hülyegyerek koromban eldöntöttem hogy nekem egyszer márpedig KTM-em lesz.
Egy auto2 műsorban teszteltek vmi kétütemű KTM-et és akkor fogott meg a dolog.Elég régen volt ez a műsor mert arra emlékszem hogy ez volt az első narancs a fehér - lila vagy milyen szín után.Erre emlékszem. :-)
Azt már én is várom.
Csak találjunk egy jót!
Ahol vettem az Apriliát, van eladó TM 660 is. Komolyan. 7000eur.
Zsooltit húzom vele nem téged.
mégegy sor indoka van annak hogy valaki KTM függő.
szép a színe akár narancs akár fekete-narancs akár fehér
mivel a főkolompos a sógor ezért az alkatrészt max 1 héten belül megkapod
jaaa és baszottul megy
egykerekezni meg nem kőő
na jó elég a szopatásból! én még sérülten pihenek!
akkor ha már az egyenleteknél tartunk:

KTM = Supermoto Dr.Frankeinstein-je?
Vagy Zsoolti TM 660-a, amit nyáron hozunk be...
én szívesen mennék sokféle géppel. mondjuk egy graves yamaha, vagy egy husqvarna 450RR, Biker1000 ex-apriliája. bármilyen finomságot el tudnék viselni.