Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vegyél nyugodtan, szerintem nem lesz vele bajod.
Én csak olyan hengerfejesekről tudok ahol a tulaj nemtörődött a motorojával, ők egy olaj vagy víz szintet sem tudtak megnézni a motorjukon.
Víz nélkül meg nem nehéz tönkre tenni.
El se tudod képzelni mennyire!
Aha, gondolom.............
Ja, és onnét hazafeé nekem útba esik.
Nem kell futár Papa! Veresegyházi a Vega, nem? Mikor jövök tőled, egyenesen Giraffe Gödöllói műhelyéhez megyek!
Jövő hét csütörtök.
ugy néz ki lezsíroztam a futárt,majd irok méledre
még meg de ahogy Vega írta elméletileg az övé lessz

Akkor jó...már aszittem elvittek a zűrlények vagy ilyesmi...nagyon hiányoztál volna
Itt vagyok Drága! De most csak olvasgatom a fórumot!
Aprop(op)ó...Foxy hova lett már megint A zújévre megfogadta hogy nem áll szóba velünk vagy mi lehet...
SIGMA ménem jó? Ebben is van üzó számláló...
GPT
Ez nem szimpi?
Egy Cateve biciklis kmóra komolyabb sokkal.
Eladtam.
KTM 450 SMR, de az, hogy 2007.-es vagy 2009.-es még nem dőlt el.
Zsiráf reszeli a mostanit.
ahhoz képest jó drága
Ne vegyél ilyet! Bezsámoltam tavaly egy quadot, ilyen volt rajta...kínai, bóvli, szar.
Gyalázatos anyagminőség. A rázkódást nem bírja, gondolhatod, ha a régi tulaj rajta hagyta a quadon...
köszi
de sztem van benne mert ott van az olaj meg egy szerszámjel ami rra utalhat mint a kocsikban a szervijel!SZtem van benne ha már üzemórás motorokhoz gyártyák!
van egy eladó 160-as metzeler slick-em ha valakit érdekel
Webforditóval ennyit lehet megtudni róla!Fogalmazni nemtud

This is a complete Vector installation kit. Comes with Trail Tech Vector computer, power wire, temperature sensor, speed sensor, handlebar mounting hardware and instructions. Aluminum indicator dashboard sold separately...

Ez azt jelenti hogy:Ez egy teljes Vector telepítőkészlet. Trail Tech Vector számítógéppel, hatalomdróttal, hőmérsékletérzékelővel, sebességérzékelővel, kormányfelszállás-hardverrel és utasításokkal jön. Alumíniumindikátor műszerfal, amit külön eladtak...
Ismeri valaki közelebbről ezt a vackot? Ebbe van üzemóra mérő is?
nyomom is: ádzsászkóóóó tusszéj álláá-áávjúú. búék göncre is!
én a hejedben nyomnám az ádzseszkót.
azt cibankós cirkuszát...
jövőhéten küldi nekem