Vegyél nyugodtan, szerintem nem lesz vele bajod.
Én csak olyan hengerfejesekről tudok ahol a tulaj nemtörődött a motorojával, ők egy olaj vagy víz szintet sem tudtak megnézni a motorjukon.
Víz nélkül meg nem nehéz tönkre tenni.
Ne vegyél ilyet! Bezsámoltam tavaly egy quadot, ilyen volt rajta...kínai, bóvli, szar.
Gyalázatos anyagminőség. A rázkódást nem bírja, gondolhatod, ha a régi tulaj rajta hagyta a quadon...
de sztem van benne mert ott van az olaj meg egy szerszámjel ami rra utalhat mint a kocsikban a szervijel!SZtem van benne ha már üzemórás motorokhoz gyártyák!
Webforditóval ennyit lehet megtudni róla!Fogalmazni nemtud
This is a complete Vector installation kit. Comes with Trail Tech Vector computer, power wire, temperature sensor, speed sensor, handlebar mounting hardware and instructions. Aluminum indicator dashboard sold separately...
Ez azt jelenti hogy:Ez egy teljes Vector telepítőkészlet. Trail Tech Vector számítógéppel, hatalomdróttal, hőmérsékletérzékelővel, sebességérzékelővel, kormányfelszállás-hardverrel és utasításokkal jön. Alumíniumindikátor műszerfal, amit külön eladtak...
Én csak olyan hengerfejesekről tudok ahol a tulaj nemtörődött a motorojával, ők egy olaj vagy víz szintet sem tudtak megnézni a motorjukon.
Víz nélkül meg nem nehéz tönkre tenni.