Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki az a laza csávó a 2T-vel, utassal
Kakucs 2008
Köszi szépen! Az árat megírnád nekem e-mailben? tubanszki @ gmail . com előre is köszi.
Szia! Igen, jó a gumi a felnidhez. A láncnál meg vágd el a rövidebb méretre, és nyugodtan tehetsz be 2 patentszemet, ha hosszabb láncot akarsz.
Szia! 3.00 felnim van, jó lenne rá szerinted? Egyébként félSM a motorom mostmár....Segítséget szeretnék kérni tőletek! Beraktam a hátsó kereket és túl hosszú a lánc, namármost áttételt nem szeretnék módosítani és szemet sem szeretnék kivetetni belőle, mert az enduro kerekekhez nem jó a rövidebb lánc, esetleg, ha van valakinek ötlete...a láncot is lehet váltogatni? Lenne egy SM meg egy Enduro lánc...de nem tudom igazából, hogy azt a lezárószemet egészséges-e havonta vagy akár hetente cserélgetni...szóval aki tudna nekem segíteni az írjon ide légyszi...előre is köszönöm
5 éves videokkal sztem senkinek nem fogsz tudni újat mutatni...
egyszerüen nem tudok neked újat mutatni
ja értem
fagyos de nem szar hogy lehet a grozert megváltoztatni nem tudod
mocsok hideg volt igaz nem öltöztem be csak a bukot rántotam a fejemre azt nyomatás
fagyos a pálya vagy latyak?
mi is voltunk terepen mocskos jó volt
mi a szitu?
itt vagy Kató
Már láttam párszor.
A képeket azért szúrtam be, mert a közelmúltban történt.
szia!
akkor nézd meg ezt!:)
125-öst tudok, még újat is...jó áron!
A "kalóz" supermotózott.
2009.-es KTM SMR-t kerestem, de csak a Huskyt találtam. Nagyon szép vas!
trofei@husqvarna-motorcycles.com
csá haver!most kerültem egyet a vassal 5 perc alatt oda fagytam mocskosul csuszik huztam egy kövéret már elözött is a hátulja