Utcai SXV 450. De rögtön átalakították, az Aprilia Trofeo sorozatban ment egy szezont olaszországban.
S.T.M. anti-hopping, 16.5" első kerék, Poletti első gátlók, Titánium kipuff, Beringer fék.
Szal komoly vas volt. Fostam, hogy nem bír ki egy páylanapot sem, de kellemesen csalódtam benne.
Nekem a vízpumpa szimeringen kívül más bajom nem volt vele. Hangja isteni, a teljesítménye brutális, a vezethetősége számomra nem egyértelmű. Legalábbis nem jöttem rá, rövid idő alatt.
Kicsit magas építésű. De összeségében jó motor.
Akkor megírnád a gumi árát, ha szépen megkérlek Ide is írhatod, mert olvasgatom ezt a topicot, de jöhet e-mailben is, cím az adatlapomon. Előre is köszönöm.
msn?
S.T.M. anti-hopping, 16.5" első kerék, Poletti első gátlók, Titánium kipuff, Beringer fék.
Szal komoly vas volt. Fostam, hogy nem bír ki egy páylanapot sem, de kellemesen csalódtam benne.
Nekem a vízpumpa szimeringen kívül más bajom nem volt vele. Hangja isteni, a teljesítménye brutális, a vezethetősége számomra nem egyértelmű. Legalábbis nem jöttem rá, rövid idő alatt.
Kicsit magas építésű. De összeségében jó motor.
Amúgy jómagam.
Van vkinek halovány fogalma arról, h hol lehet ijjen fekete idomokat
szermányolni SXV-re?
holnap megyünk Sóskútra(No:3,5,421...) egy kis enduro-cross motorzásra. Ha van kedved csatlakozni akkor csöri..