Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek és Boldog Új Évet meg kellemes ünnepeket így utólag! Börni bácsi, megvan még neked az a 2 fekete kerék, ami a felni rovatban van?
na de ennyire
szuper titkos vasa van!
már nincs meg Biker most mit hajtassz
tetszik nekem is vennék egy utcait de sokan lebeszélnek róla hogy állandó hengerfej problémái vannak
ollé
msn?
amikor kipróbáltam, arcomra fagyott a mosoly. tényleg brutális gép volt! már-már sajnálom, hogy pályán nem kergettem meg egy picit!
Utcai SXV 450. De rögtön átalakították, az Aprilia Trofeo sorozatban ment egy szezont olaszországban.
S.T.M. anti-hopping, 16.5" első kerék, Poletti első gátlók, Titánium kipuff, Beringer fék.
Szal komoly vas volt. Fostam, hogy nem bír ki egy páylanapot sem, de kellemesen csalódtam benne.
Nekem a vízpumpa szimeringen kívül más bajom nem volt vele. Hangja isteni, a teljesítménye brutális, a vezethetősége számomra nem egyértelmű. Legalábbis nem jöttem rá, rövid idő alatt.
Kicsit magas építésű. De összeségében jó motor.
szép moci utcai volt annó,?még őőőő van és mienek? mik a bajai
Che,
Amúgy jómagam.
biker ki ez itt az aprilián
höhö, a 3. srác évfolyam társam :D
Akkor megírnád a gumi árát, ha szépen megkérlek Ide is írhatod, mert olvasgatom ezt a topicot, de jöhet e-mailben is, cím az adatlapomon. Előre is köszönöm.
szeva B örnyi fent vagy még
pedig eddig működőképes volt a citromél
Küldtem egy csomó mailt, de minden visszajött...nincs valami normális elérhetőséged?
minek ilyen fekete idom,még össze fognak keverni gyurkával
mindenképp kell még 1 lánc
Hali, búék evribodri!
Van vkinek halovány fogalma arról, h hol lehet ijjen fekete idomokat
szermányolni SXV-re?
Sanya,
holnap megyünk Sóskútra(No:3,5,421...) egy kis enduro-cross motorzásra. Ha van kedved csatlakozni akkor csöri..