Gyakran elcsúszkálnak a dolgokkal, nomeg jan.-februárban nincs is nagyon mit fotózni.
Ha télleg izgat, irj pár kedves sort a timeakukacmotorujsagponthu cimre, és a hölgyek boldogan tájékoztatnak téged is!
Sziasztok!
Kakucson volt supermoto versenyen volt kint ,nőci aki fényképeket és adatokat gyűjtött résztvevőkről.Aszonta megjelenik a Motorinfónak valami különszáma ,hogy bemutassa a supermotot és a versenyen résztvevőket. Tudja vaki,hogy ez megjelent-e és,hogy mikor?
Azért nem kell olyan forrón enni a kását, ez a Déczi írta, aki egy ott dolgozó nagypofájú melóstól hallotta de, ez még nem 100% csak variálnak a tulajok
bakker de jó dolguk volt arra a népeknek. mondjuk én sem panaszkodhatom, mert Slash- kolléga sűrűn látogat, és a mai napon hozott a csodálatos frankfurti leveséből. az imént hagytam abba az utolsó adagot! BRAVÓ Slash-
kérhetek esetleg egy e-mail cimet?
Na már csak én is ebbe a kosárba tartozom, akkor uszott a zséé
Ha télleg izgat, irj pár kedves sort a timeakukacmotorujsagponthu cimre, és a hölgyek boldogan tájékoztatnak téged is!
Kakucson volt supermoto versenyen volt kint ,nőci aki fényképeket és adatokat gyűjtött résztvevőkről.Aszonta megjelenik a Motorinfónak valami különszáma ,hogy bemutassa a supermotot és a versenyen résztvevőket. Tudja vaki,hogy ez megjelent-e és,hogy mikor?
Ez az 1 normális újság volt ami nekünk szólt.
www.motoracing.hu
meg már elsö kézböl is tudom!
Mit csináltam én szilveszterkor
Aki ismer,tudja...