Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok! Van valaki aki tud esetleg 130-as 17"-es slick gumit használtan? Előre is köszi
szia Sanya!
kérhetek esetleg egy e-mail cimet?
Na de akkor mi lesz az elöfizetökkel, kapnak a pénzükért hölgy választ?
Na már csak én is ebbe a kosárba tartozom, akkor uszott a zséé
kösz a mail címet
Gyakran elcsúszkálnak a dolgokkal, nomeg jan.-februárban nincs is nagyon mit fotózni.
Ha télleg izgat, irj pár kedves sort a timeakukacmotorujsagponthu cimre, és a hölgyek boldogan tájékoztatnak téged is!
Hát hiszem,hogy megfog jelenni. Úgy rémlik októberre ígérték.Jó cikkhez idő kell,mondjuk hozott anyagból dolgoznak
Nem jelent meg még sehol ,de ha felhívod a Benes Timit v a kis munkatársát Nórit, lehet tudnak vmi közelebbit rólla.
Sziasztok!
Kakucson volt supermoto versenyen volt kint ,nőci aki fényképeket és adatokat gyűjtött résztvevőkről.Aszonta megjelenik a Motorinfónak valami különszáma ,hogy bemutassa a supermotot és a versenyen résztvevőket. Tudja vaki,hogy ez megjelent-e és,hogy mikor?
Majd kiderül, vagy borul
jóóóó reggelt mindenkinek
Én mást halottam! De ne legyen igazam!
Azért nem kell olyan forrón enni a kását, ez a Déczi írta, aki egy ott dolgozó nagypofájú melóstól hallotta de, ez még nem 100% csak variálnak a tulajok
Szomorú dolog!
Szomorú!
Ez az 1 normális újság volt ami nekünk szólt.
Igen, megszünt!

www.motoracing.hu

meg már elsö kézböl is tudom!
A motomix magazin szűnt meg? Neked első kézből kéne tudnod Ádámtól...
Ugylátom nem csak én vagyok ilyen elvetemült hogy télen is grillezek
Remélem tudod hogy ezt nem önzetlenül teszi! Az a terve hogy felgyógyít,és így kénytelen leszel áprilisra megszervezni a mókát Mondjuk Visontára
bakker de jó dolguk volt arra a népeknek. mondjuk én sem panaszkodhatom, mert Slash- kolléga sűrűn látogat, és a mai napon hozott a csodálatos frankfurti leveséből. az imént hagytam abba az utolsó adagot! BRAVÓ Slash-
Na akkó.
Mit csináltam én szilveszterkor
Aki ismer,tudja...
semmi baj ne aggodj! ha így lesz akkor majd veszek egy jog-ot bánatomba és brümmgök a bicikli úton
sanya kérlek ne ölj meg! csak röhögéskor fájnak a koponya sérüléseim!
Dehogynem..addig variálsz hogy a végén sajátmagadat bekábitod a tutti vételre
Megmutatod neki a törzskönyvét+a blokkszámát és sirvafakad hogy mekkora balfék .