Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem erre nincs szabály! Bár az öreg Murphy törvénye nem alszik!

VAGY JAJ! 18

tudom már a HancsiG. Átok!

NEEEEE

Kegyetlen átok fajta, 10-es szintű kegyetlen varázslat! még az öreg bajszos cigány asszonyok se tudják feloldani és félnek azoktól akik magukon viselik ezt a jelet és felkeresik őket azzal hogy SEGÍTSENEK!

DE NEM LEHET! (ejtsd:siránkozó félig a fájdalomtól és félelemtől elcsukló hangon)

Írta és rendezte:
Albijam
Na vazze! Ennek kárvóna felb@szni az agyát. Szétkapkodna ,mint hülyegyerek a meséskönyvet
És helikoptersem kell hogy Coldrex reklámot csináljon .
itt is van
mi?
jön már
most biztos 1 másik fórumon okosit be mindent
am motorozni látta már vki?
a legjobb a hancsi g vírus. végülis, költségmentesen elvagy vele hónapokig.
Használtban bennevan a pakliban ezt belekell kalkulálni,de minéljobban arra törekszel hogy hibátlan és minden megfeleljen neked,(ár/állapot,kinézet..stb)annál könnybben kifoghatsz 1szart..
az jól bevásárolt miután hónapokig számolgatta itt a költséghatékonyságot, a súly/lóerőarányt meg az árértéket szerencsére azóta nemhallott rólla senki.
van még itt raktáron, egy gyönyörű 660SMC
Nem akarok hancsi g. virust!

Benne van a pakliba az is, hogy lesz egy nagy szopás egy jónak ígérkező mocival!
De remélem a kedves fórumtársak majd segítenek dönteni választani!

hancsi G
Most lessz csak olcsobb Minden stilus áll már régen....Arra vigyázz nehogy elkapjon a Hancsi G virus(vacilálsz/variálsz és a végén belenyulsz 1 jó vételbe . ..)számokra figyelj
Gondolkodni fárasztó, úgyhogy ha lehet kerülöm az ilyesmit
De hát gondol6tad volna , hogy kérdés, mert még nem mondtam soha!
Látod-látod...készülj fel rá hogy ez csak rosszabbodni fog
jogos...
Ne ijesztgess
Ezt most mondod vagy kérdezed
Nem nyert
Ha már az éveknél tartunk, mondtam ,hogy tegezhecc
Szia!

Jól látod a helyzetet! Keresgélek, leskelődök, érdeklődök és remélem tavaszra leteszem a voksom valami motor mellett.
Különben ez a tél nem hozta meg a megszokott árcsökkenést. Áll az SM piac! Nagyon nehéz eladni de ezt te is érzed a saját bőrödön!