Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresgélj még egy kicsit, XT-ből van annyi eladó mint égen a csillag.
Ursula, a következőt.....................
Hát azért még vacilálok....jó lenne keresnem valami hasonló motort hasonló árban.....2005 nekem kicsit öreg.De viszont a szívemhez közelebb van az XT.
Ja, igen, azt valóban hozzá kell tenni hogy ezek egyike sem supermoto
Viszont az XT kiváló mindenes utcai motor, városba, szerpentinre, kisebb túrákra tökéletes.
mindenképp xt.
Na ez a döntés gyorsan ment,kérjük a következő kérdezőt .
Értem fiúk,értem...azt hiszem igazat adok nektek az FMX ügyben...viszont csak azért gondolkodok rajta mert 2007es aztán szerintem én még legalább 5 évig használnám...és félek az XT-től hogy addigra az már kicsit öregecske lesz.De értem mire gondoltok.
yamaha xt660
Na ott a frankó én nemakartam igy fogalmazni
Szia.Az FMXen elalszól annyira gyenguszka...szerintem..(és eztmost nemazért mondom mert yamipárti vagyok )de majd jönnek az okosabbak és mondják a frankot
én egyiket sem
,de ez csak az én véleményem.

ha mindenképp e kettő közül akkor alap a Yamaha az fmx egy fos
Egyértelműen XT...az FMX egy halom fos
Már nagyon régóta van vagy 10 barátom akikkel gyerek korunktól minden télen mikor befagynak a tavak játszunk, meg jártunk be sokat fedett pályázni is (zeneka, pöttyös utca) egy két ama versenyre is...gondol6od ezekkel az állatokkal szétbombáztuk 1mást ....
Üdv! Segítséget szeretnék kérni motorválasztás ügyében.A dilemmám két okozója: 1.Honda FMX 650 & 2.Yamaha XT 660 X.
A gondom egyszerű,nem tudom melyiket válasszam.Mind a kettő használt,6500km-t futott mind a kettő,viszont az FMX 2007-es gyártású míg az XT 2005-ben készült.Az FMX 1m forint míg az XT 1,15m.Lehet nevetséges de...nem tudok dönteni.A problémám alapja az hogy...ha megvenném valamelyiket jó pár évig használnám...és annak ellenére hogy az XT jobban tetszik de mégis kicsit zavar a 2005-ös gyártás.
Ti hogy döntenétek,vagy más lehetőség? Köszi előre is.

Ákos
a jégre vagy gólt?
Fejeltem párat
Sanya mi lett a hokimeccs vége?
lőttél te is ?
Nem dehogy jóval azelött volt 1 panaszkodó aki sérelmezte hogy csak a palikot mutogatják...
csao mindenkinek,szerintem nekem volt a legelbaszottab napom ma,most jöttem a fogorvostól
mostantól, aki beszól, azt szétfejelem!
Ha infarktust kap vki az utcán arra is azt mondják a genyók, pedig ha csak a mentőket hívnák
Sajnos a tömegben elég egy idióta bekiabálása, és még aki segíteni akart azt is elbizonytalanítják a gennyládák de,
a lényeg, hogy keményfejű vagy
mivel a bukás után én felpattantam, csa ugye 5 nagyobb ütést kapott a fejem, támolyogtam kicsit, majd visszaültem. mindenki elkezdett hülye száguldozó részegezni!
az üzi falon azt nekem céloztad
faszagyerek